Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
AWT IMAGE
بخش‌های اصلی
معاونت غذا و دارو::
اداره دارو::
اداره غذا::
آزمایشگاه کنترل::
مدیریت تحقیق و توسعه::
اطلاع رسانی غذا، آرایشی و بهداشتی::
اداره تجهیزات پزشکی::
نظرسنجی و شکایت::
آرشیو اخبار::
تماس با ما::
داروخانه رجایی::
::
سلامت

پیام های داروئی

پیام های غذائی

ابلاغیه های تغییر قیمت دارو

سامانه اطلاعات بیمه ای نسخ پزشکان

..
پست الکترونیک
AWT IMAGE
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: دوره آموزشی
:: دوره آموزشی
:: همایش
..
:: آرشیو اخبار : برگزاری همایش ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۲۷ | 

پنجمین همایش روز جهانی غذا

نجمین همایش بزرگداشت روز جهانی غذا درجهت حمایت از تولیدات داخلی و صنایع ملی و در راستای ارتقاء ایمنی و سلامت غذایی و بهداشتی جامعه، در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی زنجان و به همت معاونت غذا و دارودانشگاه  "بارویکرد تقدیر از واحدها و مسئولین فنی برتر صنایع غذایی ،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی استان با حضور مهندس سید بیوک موسوی معاون سیاسی امنیتی استانداری ،دکتر علیرضابیگلری رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان و جمعی از مسئولین و مدیران استانی و دانشگاه روز پنج شنبه 27/8/95برگزار شد.

دکتر بیگلری در این همایش غذا را یکی از مهمترین مقوله ها دانست و گفت:موضوع غذا در تاریخ زندگی بشر اهمیت دارد و دربرهه های از تاریخ تامین غذا مهم ترین نیاز انسان محسوب می شد و امروز نیز غذا یکی از کلیدی ترین عوامل تعیین کننده سلامت جوامع است .

ریاست دانشگاه سلامتی جامعه رادرگروسلامتی غذا مور د تاکید قرار دادو افزود: غذایی سالم است و باعث تضمین سلامتی  می شود که درتولید و تضمین کیفیت آن نیز نظارت دقیق صورت گرفته باشد و فعالان غذا همگام با دولت استاندارد رادر تولید غذا اعمال کرده باشند.

وی گفت : اهمیت وجایگاه غذا در جامعه امروز به عنوان اسلحه ای برای تضمین روابط با کشور هاست.

دکتر بیگلری فعالیت در زمینه غذا را کاری جهادی و فراموش نشدنی دانست و افزود : غذا همچنین در خلق و خو و منش فرد و حتی در ساختار موجود زنده نیز تاثیر می کذارد .

رئیس دانشگاه باشاره به انتخاب دانشگاه به عنوان دبیر خانه قطب 6 دانشگاههای علوم پزشکی کشور تصریح کرد این وظیفه و مسئولیت مارا افزایش می دهد و باید خیلی دقیق تر عمل کنیم و خودمان را آماده کنیم برای روزی که باید فراتر از مرزهای استان عمل کنیم و باید کار ی کنیم که منطقه ما درسایه تعامل بیشتر  و تلاش مضاعف تر بتواند جایگاه خوبی داشته باشد .

دکتر تاج کی معاون غذا و دارو دانشگاه نیز شعارامسال روز جهانی غذا را " آب و هوا در حال تغییر است؛کشاورزی و غذا نیز باید تغییر کند " عنوان کرد و محور ملی این روز را اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت در جهت کاهش مصرف نمک و چربی و مبارزه با قاچاق کالا و نیز رشد و توسعه جوامع در گرو سلامت جامعه برشمرد و افزود : هدف از برگزاری این نشستها  کسب حمایت و اطلاع رسانی به منظور امنیت غذاو تغذیه و اشاعه فرهنگ تولید غذای سالم است  وی کلید سلامتی را استفاده از مواد غذائی و آشامیدنی عاری از سموم دانست .

معاون غذا و دارو دانشگاه فرهنگ مصرف غذا و نظارت بر واحدهای تولید را جزو وظایف معاونت غذا عنوان نمود و تصریح کرد:غذا باید ویژگیهایی داشته باشد که ارتقاء ایمنی فرد در جامعه را تضمین کند

وی نداشتن مواد و افزودنیهای شیمیایی و کاهش مصرف کربو هیداتها و چربیها را از معیار های ایمنی و غذای سالم عنوان کرد.

دکترتاج کی گزارشی نیز از فعالیت های انجام شده در این معاونت ارائه داد و گفت : در استان زنجان 190 کارخانه تولید فراورده های بهداشتی ،غذائی و آرایشی فعالیت می کنند

 وی ساماندهی برکارگاههای تولید و برش پنیر و رشته  را از موارد مهم دربازرسی نام برد ؛و گفت: اداره ما تعامل خوبی با ارگانهای دیگر دارد و توانسته در این زمینه نیز اقدامات خوبی انجام دهد .

دکتر تاج کی نظارت بر امور واردات و ترخیص کالا را از دیگر وظایف خطیر معاونت برشمرد و افزود :پایش محصولات در سطح عرضه (PMS)نیز در سطح استان از وظایف محوله بر این معاونت است.

معاون غذا و دارو  به تجهیز آزمایشگاههای  مواد غذایی ،آشامیدنی آرایشی بهداشتی استان به دستگاهای پیشرفته نیز اشاره کرد .

دکتر تاج کی وظایف اصلی دیگر این معاونت را پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا به دلیل آسیب رساندن بر اقتصاد جامعه و نیز وجود مواد شیمیایی نام برد .

دکتر شهریار دبیریان مدیر تضمین کیفیت صنایع شیر ایران و عضوهیئت مدیره انجمن ملی کیفیت ایران نیز در سخنانی کیفیت را از دیدگاه مشتری رضایت مشتری عنوان نموده و افزود : در کسب رضایت مشتری باید بر نیازهای نیز مصرف کننده توجه شود .

وی بحث مهم در سلامتی غذا را وجود آلاینده ها و فلزات سنگین دانست و افزود: دلیل  کاهش میزان مصرف شیر در کشور تبلیغات نادرست  و سخنان غیر مسئولانه است وتمام محصولات شیری و لبنی ممکن است آلوده به آفلاتوکسین باشد اما این میزان در حد مجاز باید باشد.

دکتر دبیریان گفت : برای رفع نگرانی ها و شبهه های مردم در لبنیات تولیدی ارائه تحقیقات صحیح امری ضروری است.

مدیر تضمین کیفیت صنایع شیر ایران ادامه داد:تحقیقات صحیح و هدفمند می تواند معضلات این بخش را کاهش داده و به تولید محصولات با کیفیت منجر شود.

مدیر تضمین کیفیت صنایع شیر ایران فرهنگ سازی را امری مهم برشمرد و گفت : نباید به نظرات متخصصانی که در حوزه شیر اشرافیت کاملی ندارند اما اظهار نظر می کنند، توجه کرد.

مهندس موسوی معاون سیاسی امنیتی استانداری در سخنان کوتاهی یاد و خاطره شهدای 8سال دفاع مقدس را گرامی داشته و ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی پیشرفت علم پزشکی در مقایسه با 25 سال گذشته در استان را غیر قابل باور و خیره کننده عنوان کرد و گفت: با توجه به شرایط بحرانی در گذشته پیشرفتهای دانشگاه در زمینه بهداشت و درمان بسیار ارزشمند است .

در پایان این مراسم از مسئولین فنی استان و واحد های برتر و اسپانسر های همایش از طرف ریاست دانشگاه تقدیر شد. در ضمن در حاشیه این همایش نمایشگاهی نیز از محصولات غذایی و بهداشتی برپا شده بود .

دفعات مشاهده: 253 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان