:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: برگزاری مراسم معنوی و پرفیض زیارت عاشورا ، جلسه امر به معروف و نهی از منکر همراه با صرف صبحانه سالم و حلیم نذری در خدابنده
:: اعطای عالی ترین نشان سازمان اورژانس از طرف معاون اول رییس جمهور به رییس اورژانس زنجان
:: پیام رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث زنجان بمناسبت چهل و چهارمین سالروز تاسیس اورژانس کشور
:: مدیریت حوادث از سوی اورژانس افتخار است
:: همایش ها و کنگره ها
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: برگزاری مراسم هفته کتاب، کتاب‌خوانی و روز کتابدار در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۲۹ |

برگزاری مراسم هفته کتاب، کتاب‌خوانی و روز کتابدار در دانشگاه علوم پزشکی زنجان

به گزارش خبرنگار وب دا زنجان- مراسمی جهت بزرگداشت هفته کتاب، کتاب‌خوانی و روز کتابدار باحضور معاون تحقیقات و فناوری، مسوولین کتابخانه‌ها و کتابداران صبح روز پنج‌شنبه 27 آبان 95، در محل معاونت تحقیقات برگزار گردید.

در این مراسم دکتر شغلی در سخنان خود به اهمیت نقش کتابخانه ها در دانشگاه و تکمیل زود هنگام کتابخانۀ مرکزی دانشگاه با کمک یک خیر کتابخانه ساز اشاره نمود و تلاش برای رشد کمی و کیفی کتابخانه ها  را از اهداف معاونت پژوهشی عنوان کرد.

در ادامه دکتر بهروزی ، مدیر اطلاع رسانی دانشگاه ضمن تبریک هفتۀ کتاب ، خواستار طرح مشکلات کتابخانه های تابعه توسط مسوولین شد ، بعد از مطرح نمودن مشکلات کتابخانه های دانشگاه ، راهکارهای مناسب جهت حل آنها مورد بررسی قرار گرفت.

در پایان از کتابداران دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

دفعات مشاهده: 921 بار   |   دفعات چاپ: 164 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر