:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
رفاهی و ورزشی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

نظرسنجی درون سازمانی
:: انجام بیش از ۲۰ هزار ماموریت توسط اورژانس 115 زنجان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۹/۵ |

انجام ۲۰ هزار ماموریت توسط اورژانس زنجان

AWT IMAGEرئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان،از انجام بیش از ۲۰ هزار و ۶۸۷مأموریت توسط نیروهای اورژانس استان زنجان طی هشت ماهه سال جاری خبر داد.

دکترعلیرضا زراعتچی از انجام بیش از ۲۰ هزار و ۶۸۷مأموریت توسط اورژانس استان زنجان طی هشت ماهه سال جاری خبر داد و افزود: ۱۴ هزار و ۲۱۲ مورد از این مأموریت‌ها شهری ، ۵ هزار و ۴۰۴  مورد جاده ای و 1هزار و 71 مورد بین مراکز درمانی بوده است .

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان زنجان گفت: ۱۴ هزار و ۹۶۰ مورد از مأموریت‌های اورژانس در سال جاری غیر تصادفی بوده و پنج هزار و ۷۲۵ مورد از مأموریت‌ها هم تصادفی بوده است.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان زنجان افزود:در ماموریتهای غیر تصادفی بیماران با مشکلات قلبی با تعداد 13هزار و 31 ،بیماران با مشکلات تنفسی با تعداد 621 و مسمومیتها با تعداد 548 مورد بیشترین تعداد ماموریت را به خود اختصاص داده اند.

زراعتچی افزود: زمان حضور اورژانس در محل حادثه در جاده های اصلی در استان زنجان 11 دقیقه و داخل شهرها 5 الی ۶ دقیقه است و در این زمینه نسبت به میانگین کشوری دارای وضعیت مطلوبتری هستیم.

زراعتچی گفت: مأموریت‌های اورژانس استان زنجان طی هشت ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش‌ محسوسی یافته و با کم شدن فاصله پایگاه های اورژانس در جاده های زنجان به میانگین 30 کیلومتر، زمان رسیدن به محل حادثه کاهش پیدا کرده است واین مهم حاصل تلاش‌های شبانه‌روزی پرسنل زحمت‌کش اورژانس بوده و ما برنامه ریزی لازم برای تدوام این مهم را در دستور کاری خود داریم.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center