Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
صفحه اصلی::
ریاست بیمارستان::
مدیر داخلی::
خدمات الکترونیک و واحد(I.T)::
مدیر خدمات پرستاری::
بخشهای درمانی::
دفتر بهبود کیفیت::
دفتر رسیدگی به شکایات::
قوانین و مقررات::
راهنمای مراجعین::
اخبار بیمارستان::
معرفی مرکز::
نقشه بیمارستان::
آموزش همگانی::
فهرست داروئی ایران::
پزشک خانواده::
خیرین بیمارستان::
روابط عمومی::
رسالت و سیاست بیمارستان::
فرم پیشنهادات و انتقادات::
تماس با ما::
راهنمای کارکنان جدیدالورود

همکار گرامی، ضمن خیر مقدم جهت حضور و شروع فعالیت شما در این مرکز، به منظور آشنایی هرچه بیشترخواهشمند است به  مدیریت دفتر خدمات پرستاری یا دفتر حاکمیت بالینی مرکز تماس حاصل فرمائید.

دریافت اطلاعات پایگاه
میزان رضایت شما از مطالب وب سایت به چه میزان است ؟
زیاد
کم

میزان رضایت شما از خدمات سرپایی به چه میزان است ؟
زیاد
کم

ميزان رضايت شما از خدمات بستري به چه ميزان است؟
زياد
كم

ميزان رضايت شما از واحدهاي اداري به چه ميزان است؟
زياد
كم

:: مراسم تجلیل از همکارارن بازنشسته ::

در روز دوشنبه مورخه 1/9/95 ساعت12:30 طی مراسمی در سالن اجتماعات بیمارستان از دوهمکاربازنشسته جناب آقای احمدی مسئول خدمات وجناب آقای حسن گرایلو همکار اتاق عمل با هدایا ولوح تقدیر تجلیل به عمل آمد .

AWT IMAGEAWT IMAGEAWT IMAGE

دراین جلسه سخنران جلسه ریاست بیمارستان بودند که با تشکر وقدردانی از این دو عزیز وآرزوی سلامتی وسعادت برایشان وخانواده گرامیشان از پرسنل بیمارستان خواستند در طول خدمت و انجام وظیفه به خدا توکل داشته وبا وجدان کاری ورفتار وکردار نیک و خدا پسندانه به مددجویان ومراجعین محترم ارائه خدمات نمایند .

دفعات مشاهده: 1639 بار   |   دفعات چاپ: 45 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >