Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
AWT IMAGE
صفحه اصلی::
دفتر توسعه فناوری سلامت::
مراکز رشد::
طرح های فناورانه::
شرکت های دانش بنیان::
اداره ارتباط دانشگاه با صنعت::
ثبت اختراع و مالکیت فکری::
طرحهای فناورانه دانشجویی::
کارگاهها ::
گالری تصاویر::

:: اخبار و رویدادها : اولین کنگره بین المللی فناوری های نوین پزشکی ::

حضور فعال دانشگاه علوم پزشکی زنجان در نخستین کنگره فناوریهای نوین پزشکی  (MHTIC2016)

نخستین کنگره فناوریهای پزشکی با حضور سخنرانان داخلی و خارجی از 15-13 آذر ماه در سالن همایش های بین المللی رازی توسط دفتر توسعه فناوریهای وزارت بهداشت برگزار گردید. دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز با حضور فعال در نمایشگاه جنبی این همایش از این فرصت برای ارائه و نمایش توانمندیها ، خدمات و دستاوردهای خود و نیز تبادلات علمی بین اساتید و دانشجویان علاقمند به مباحث فناوری ری استفاده کرد.

در این همایش  معاون تحقیقات و فناوری جناب آقای دکتر علیرضا شغلی ، ریاست محترم مرکز رشد فناوریهای داروئی دانشگاه  جناب آقای دکتر مهرداد حمیدی و مدیر مرکز توسعه فناوری سلامت  دانشگاه سرکار خانم دکتر رستمی زاده و تعدادی از اعضاء هیئت علمی و دانشجویان دستیار دانشگاه حضور داشتند و در غرفه دانشگاه علاوه بر حضور مرکز توسعه فناوریهای سلامت ، مرکز رشد فناوریهای داروئی ، شرکتهای دانش بنیان دانشگاه  شامل شرکت تریتا داروی هزاره سوم و شرکت کیمیا زیست پارسیان نیز به معرفی محصولات خود پرداختند .

AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 23 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر