[صفحه اصلی ]
:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
رفاهی و ورزشی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

نظرسنجی درون سازمانی
:: آغاز طرح امداد زمستانی اورژانس 115 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۹/۱۷ |

شروع طرح امداد زمستانی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان زنجان

AWT IMAGEطرح امداد زمستانی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان زنجان با اعلام آماده باش به ۴۸ پایگاه شهری و جاده ای از امروز ۱۶ آذر ماه آغاز گردید.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اعلام این خبرافزود:طرح امداد زمستانی اورژانس ۱۱۵ استان زنجان همزمان با اورژانس کشور از امروز ۱۶ آذر ماه آغاز شد و در این طرح تمام پایگاههای شهری و جاده ای استان در آماده باش کامل و آماده ارائه خدمات به همشهریان و مسافرین عزیز خواهند بود.

دکتر علیرضا زراعتچی اظهار کرد:در این طرح ۴۸ پایگاه فوریت های پزشکی  در سطح استان با آمبولانس های مجهز  به همراه ۳۵۰ نفر از پرسنل مجرب اورژانس مشارکت خواهند داشت.

دکتر زراعتچی خاطر نشان کرد:در طرح امداد زمستانی سال ۱۳۹۴ اورژانس ۱۱۵ زنجان تعداد ۷۷۶۹ مورد ماموریت انجام داده است که تعداد ۱۴۴۶ مورد مربوط به ماموریتهای تصادفی بوده است.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان زنجان از اضافه شدن آمبولانس های جدید و پیشرفته به ناوگان اورژانس خبر داد و ابراز امیدواری کرد با بکارگیری آمبولانس های کمک دار مشکلی در امداد رسانی جاده های برفی و صعب العبور در فصل سرد سال وجود نداشته باشد.

طرح امداد زمستانی اورژانس زنجان تا ۲۳ اسفند ماه ۱۳۹۵ ادامه خواهد داشت.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center