Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
AWT IMAGE
معرفی معاون درمان::
اهداف و رسالت معاونت درمان::
مدیریت درمان::
اداره نظارت بر درمان::
اداره امور آزمایشگاهها::
اداره پرستاری::
واحد اعتباربخشی بیمارستانها::
واحد اقتصاد درمان::
مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی::
ستاد هدایت , اطلاع رسانی و رسیدگی به امور درمان::
مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانها::
نقشه راه درمان 1404::
مطالب علمی و آموزشی::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
واحدهای اداری مالی::
ارتباط با ما::
خود ارزیابی مطب ها::
جشنواره دائمی سلامت کودک و نوجوان::
روابط عمومی ::
کلینیکهای ویژه::

دریافت اطلاعات پایگاه
نظر شما درباره نحوه اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستانها چیست ؟

:: برگزاری جلسه هم اندیشی پزشکان محترم مسئولین فنی مراکز درمان سوء مصرف مواد استان زنجان با معاون محترم درمان دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۹/۲۲ |

AWT IMAGE

روز پنجشنبه مورخ18/9/95 ساعت 10 صبح جلسه هم اندیشی  پزشکان محترم مسئولین فنی مراکز درمان سوء مصرف مواد استان زنجان در محل سالن جلسات روزبه بیمارستان آیت اله موسوی،  ،جهت بررسی نتایج بازدیدازمراکزMMT توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی با حضور معاون محترم درمان جناب آقای دکتر محمدرضا جمشیدی، و معاون محترم غذا و دارو جناب آقای دکتر تاج کی و همچنین مدیران و کارشناسان معاونت درمان برگزار گردید.

دفعات مشاهده: 271 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >