Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
:: ::
معاون آموزشی ::
مدیریت امور آموزش ::
مدیریت تحصیلات تکمیلی ::
مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی ::
مدیریت امور هیئت علمی ::
هیات ممیزه دانشگاه ::
واحد آموزش مداوم ::
واحد توسعه تحصیلات تکمیلی ::
اعضای هیٱت علمی دانشگاه ::
آیین نامه ها و مستندات ::
تقویم آموزشی ::
رشته های دانشگاه ::
انتخاب واحد و کارنامه اینترنتی دانشجویان::
آرشیو اخبار ::
اطلاعات برای ....::
مقالات و مطالب مفید آموزشی ::
پرسش وپاسخ ::

زیربخش‌های پایگاه
آخرین مطالب بخش
:: تاریخ و نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ۹۷-۹۶
:: اطلاعیه مراحل مصاحبه رشته نیمه متمرکز فوریتهای پزشکی ورودی ۹۶
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (2 آذرماه 96)
:: معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ از دکتر علیرضا شغلی تقدیر کرد
:: به همت ستاد هفته پژوهش استان زنجان؛ نشست خبری هفته پژوهش برگزار شد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (1 آذرماه 96)
:: در راستای برنامه‌های هفته دیابت؛ همایش پیشگیری، کنترل و درمان دیابت برگزار شد
:: کارگاه اعتیاد در دانشکدۀ پرستاری ابهر برگزار شد
:: بالگرد اورژانس زنجان جهت امدادرسانی به منطقه دندی ماهنشان اعزام شد
لیست

لیست متقاضیان

:: تاریخ و نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت دستیاری تخصصی بالینی 96-95 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۲ |

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت  چهل و  سومین دوره آزمون پذیرش دستیاری تخصصی بالینی سال ۱۳۹۵

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

ضمن عرض تبریک و با آرزوی موفقیت برای تمامی پذیرفته شدگان ، به اطلاع می رساند جهت ثبت نام با به همراه داشتن مدارک ذیل از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۳روزهای دوشنبه مورخ ۰۶/۱۰/۹۵  لغایت روز سه شنبه مورخ ۰۷/۱۰/۹۵ به ستاد دانشگاه واقع در: بلوارآزادی،ستاد دانشگاه علوم پزشکی، معاونت آموزشی، اداره تحصیلات تکمیلی مراجعه نمائید.

در زمان مراجعه مدارک ذیل را به همراه داشته باشید :

زمان مراجعه مدارک ذیل را به همراه داشته باشند :

1. عکس ۴*۳ پشت نویسی شده:   ۶ قطعه
  2.  اصل  و  ۲ سری کپی شناسنامه از تمام صفحات
  3. کپی سند ازدواج از صفحات ۱ تا ۵ (در صورت تاهل)- یکسری
  4.   اصل و  ۲سری کپی شناسنامه همسر(در صورت تاهل)
  5.  اصل   و ۲ سری کپی کارت ملی
  6. اصل  و ۲ سری کپی کارت نظام پزشکی
  7.  اصل  ویکسری گواهی پایان طرح نیروی انسانی ویا معافیت از طرح
  8. اصل  و ۲ سری کپی کارت پایان خدمت وظیفه ویا معافیت (برای آقایان به صورت کارت هوشمند یا گواهی تعویض از مراکز پلیس + ۱۰)
  9. اصل  و  یک سری کپی پروانه دائم پزشکی
  10. تسویه حساب مقطع دکتری عمومی از صندوق رفاه دانشجویان
  11. کارنامه قبولی در آزمون( بدون ارائه کارنامه ثبت نام امکانپذیر نخواهد بود.)
  12.  آخرین حکم استخدامی برای پذیرفته شدگان شاغل
  13. موافقت بدون قید وشرط سازمان محل خدمت با ادامه تحصیل (ارائه حکم مرخصی بدون حقوق ویا ماموریت آموزشی از تاریخ شروع دوره تا پایان دوره دستیاری برای کارکنان رسمی، رسمی آزمایشی، پیمانی و قراردادی الزامی است.)
  14. اصل مدارک مربو ط به سهمیه ثبت نامی( رزمندگان و ایثارگران، مناطق محروم، و...)
  15. گواهی رتبه از دانشگاه محل تحصیل پذیرفته شدگان سهمیه رتبه های برتر
  16. اصل سند تعهد محضری با توجه به سهمیه قبولی ( جهت پیشبرد سریع امور و حضور ضامنین کارمند در محل سکونت شایسته است فرم تعهد محضری را با توجه به نوع سهمیه قبولی آزاد و مناطق محروم  ( روی لینک کلیک کنید)  (توجه : آخرین تغییرات تعهد محضری را مطالعه کنید) دریافت کرده   و با مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی شهرستان محل سکونت تکمیل و آماده نمایید و موقع ثبت نام به همراه داشته باشید)

توجه:     توجه:

• ضامنین باید صرفا کارمند رسمی و شاغل دولت  باشند. کارمندان غیررسمی ( پیمانی قراردادی) و بازنشسته به عنوان ضامنین فرم تعهد فوق مورد پذیرش نمی باشند. ( ارائه کپی برابر با اصل حکم کارگزینی، کارت ملی و شناسنامه جهت ارائه به امور حقوقی دانشگاه الزامی است.)
  • دستیاران محترم لازم است فرم تعهد محضری موجود  در سایت را با سند تنظیم شده در دفترخانه اسناد رسمی مطابقت داده تامغایرتی وجود نداشته باشد. بدیهی است در غیر این صورت مسئولیت آن به عهده شخص دستیار می باشد.

1. تکمیل فرم گزینش:( از اینجا دریافت کنید  )۲ سری کپی از فرم تکمیل شده (فرمها خوانا وبدون قلم خوردگی تکمیل شوند)
  2. تکمیل فرم شناسنامه دستیاری ( از اینجا دریافت کنید ۲ سری کپی از فرم تکمیل شده
  3. تکمیل فرم وضعیت اشتغال (از اینجا دریافت کنید )
  4. تکمیل فرم تعهد عدم اشتغال به کار ( از اینجا دریافت کنید )
  5. .تکمیل فرم تعهد شماره۱ (از اینجا دریافت کنید(
  6. تکمیل فرم شرکت در کارگاه(از اینجا دریافت کنید)
  7. فیش واریزی به مبلغ ۱۵۰۰۰۰ ریال بابت صدور کارت دانشجویی به شماره حساب سپهر ۰۱۰۵۵۲۷۴۹۲۰۰۱  به نام رابط درآمد آموزشی و یا شماره کارت ۶۰۳۷۶۹۱۹۹۰۰۷۰۷۹۹

** تاریخ شروع به تحصیل پذیرفته شدگان دوره چهل وسوم  متعاقبا طی اطلاعیه های بعدی اعلام خواهد شد.

ضروری است دستیاران گرامی با در دست داشتن مدارک فوق و اسکن تهیه شده در قابل لوح فشرده(CD)  از تمامی ۲۳ مورد مدارک فوق؛ جهت ادامه فرایند و دریافت تاییدیه ثبت نام  در روزهای دوشنبه مورخ ۰۶/۱۰/۹۵  لغایت  آخر وقت اداری روز سه شنبه مورخ ۰۷/۱۰/۹۵  از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۳  به اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه واقع در  بلوار آزادی، ستاد دانشگاه علوم پزشکی، معاونت آموزشی، اداره تحصیلات تکمیلی مراجعه  نمایند.

تذکر: دانشگاه هیچگونه مسئولیتی در قبال ارائه خوابگاه به دستیاران ندارد .

در خصوص اطلاع از امکانات رفاهی( خوابگاه و...) با شماره تلفن ۳۳۴۴۸۵۱۵ و ۳۳۴۴۸۵۱۶ – ۰۲۴  تماس حاصل نمایید.

تلفن تماس جهت پاسخگویی به سوالات احتمالی شما عزیزان:

۳۳۱۵۶۴۲۲ – ۰۲۴  اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی زنجان از ساعت ۱۴-۸

دفعات مشاهده: 1992 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
معاونت آموزشی Vice-Chancellor for Education