Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
اخبار ::
پیوندها::
تماس با ما::

:: مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشکده دندان‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار گردید ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۱۴ |

مراسم تکریم دکتر محمد جولائی و معارفه دکتر عاطفه یوسفی در ساعت 11 صبح روز دوشنبه 13 دی‌ماه در دانشکده دندان‌پزشکی زنجان برگزار گردید.

در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین شیرمحمدی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه طی سخنانی با تقدیر از زحمات دکتر جولائی در سمت ریاست دانشکده دندان‌پزشکی و ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر یوسفی، اظهار امیدواری کردند که ایشان در سمت جدید سبب پویایی و ارتقاء دانشکده شوند.

دکتر محمد جولائی رئیس سابق دانشکده دندان‌پزشکی نیز ضمن سپاس از اعضای هیأت علمی و همکاران دانشکده دندان‌پزشکی، اظهار کرند: علیرغم فراز و نشیب‌های فراوان دانشکده دندان‌پزشکی در حال حاضر به جایی رسیده که حرفهای زیادی برای گفتن دارد.

وی با اشاره به جلسه‌ی روسای دانشکده‌های دندان‌پزشکی کشور افزوند: در این جلسه، دانشکده‌ دندان‌پزشکی زنجان در حوزه کاری خود در بین دیگر دانشکده‌های دندان‌پزشکی به‌عنوان الگوی موفق مطرح شد که این امر مایه‌ مباهات است.

دکتر عاطفه یوسفی رئیس جدید دانشکده‌ دندان‌پزشکی نیز، اهتمام و تلاش خود را در مدیریت درست و انجام برنامه دقیق و عالی در پیشبرد اهداف آموزشی و پژوهشی دانشکده برشمرند. ایشان در سخنانی به تشریح برنامه‌های خود در حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی، تامین نیروی انسانی، زیرساخت‌ها و تجهیزات دندان‌پزشکی پرداختند.

دکتر علیرضا بیگلری رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان نیز در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از زحمات همکاران دانشکده، مخصوصا دکتر جولائی، از زحمات روسای قبلی دانشکده نیز تشکر کرده و در خصوص تاریخچه ایجاد دانشکده دندان‌پزشکی و سیر رشد و توسعه آن و الگو قرارگرفتن دانشکده در بین دانشکده‌های دیگر مطالبی ارائه نمودند.

دکتر بیگلری اظهار کرند: با توجه به اینکه در دانشکده‌های دیگر تقریبا به اشباع رسیده‌ایم، در حال حاضر تمام تمرکز دانشگاه در خصوص توسعه و بسط دانشکده دندان‌پزشکی تجمیع شده است.

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان در ادامه با تقدیر از دکتر یوسفی به جهت قبول این سمت، از لیاقت و شایستگی وی از نظر علمی و شخصیتی سخن گفته و توان‌مندی ایشان را جهت کسب موقعیت بهتر برای دانشکده مفید دانستند.

در پایان، ضمن قرائت متن حکم انتصاب دکتر عاطفه یوسفی به عنوان رئیس جدید دانشکده دندان‌پزشکی ، لوح تقدیر و هدایایی از طرف رئیس و معاونین واحدهای تابعه دانشگاه و کارکنان دانشکده به ایشان تقدیم شد.

AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 447 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >