Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
معرفی معاون درمان::
اهداف و رسالت معاونت درمان::
مدیریت درمان::
اداره نظارت بر درمان::
اداره امور آزمایشگاهها::
اداره پرستاری::
واحد اعتباربخشی بیمارستانها::
واحد اقتصاد درمان::
مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی::
ستاد هدایت , اطلاع رسانی و رسیدگی به امور درمان::
مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانها::
نقشه راه درمان 1404::
مطالب علمی و آموزشی::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
واحدهای اداری مالی::
ارتباط با ما::
خود ارزیابی مطب ها::
جشنواره دائمی سلامت کودک و نوجوان::
روابط عمومی ::
کلینیکهای ویژه::

دریافت اطلاعات پایگاه
نظر شما درباره نحوه اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستانها چیست ؟

:: دومین پرواز اورژانس هوایی زنجان جهت نجات جان بیمار دچار قطع‌شدگی دست ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۲۸ |

دومین پرواز اورژانس هوایی زنجان جهت نجات جان بیمار دچار قطع‌شدگی دست

بیمار دچار قطع شدگی دست، با دومین پرواز اورژانس هوایی زنجان به بیمارستان آیت‌الله موسوی زنجان انتقال یافت.

به گزارش وب‌دا از زنجان، دکتر علیرضا زراعتچی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان گفت: روز دوشنبه 27 دی‌ماه با اعلام این خبر افزود: با توجه به نیاز فوری نسبت به انتقال فرد حادثه دیده به بیمارستان آیت‌الله موسوی زنجان به منظور پیوند عضو قطع شده و درمان بیمار، تقاضای امدادهوایی شد که با هماهنگی eoc مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی این استان، بالگرد از زنجان به پرواز درآمده و راهی محل شد.

وی اظهار کرد: با توجه به وجود پد بالگرد در شرکت مینو خرمدره، مرد حادثه دیده از بیمارستان امدادی ابهر توسط اورژانس 115 خرمدره به محل فرود منتقل شد و بالگرد نیز بلافاصله پس از تحویل گرفتن بیمار توسط تیم اورژانس هوایی به سمت زنجان به پرواز درآمده و در بیمارستان آیت الله موسوی زنجان به زمین نشست.

دکتر زراعتچی عنوان کرد: این مرد که 45 سال سن دارد هنگام عملیات سمپاشی با تراکتور، از ناحیه مچ دست چپ دچار آسیب شده و بلافاصله توسط همراهان به بیمارستان امدادی ابهر منتقل می‌شود.

دفعات مشاهده: 217 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >