Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
AWT IMAGE
بخش‌های اصلی
معاونت غذا و دارو::
اداره دارو::
اداره غذا::
آزمایشگاه کنترل::
مدیریت تحقیق و توسعه::
اطلاع رسانی غذا، آرایشی و بهداشتی::
اداره تجهیزات پزشکی::
نظرسنجی و شکایت::
آرشیو اخبار::
تماس با ما::
داروخانه رجایی::
::
سلامت

پیام های داروئی

پیام های غذائی

ابلاغیه های تغییر قیمت دارو

سامانه اطلاعات بیمه ای نسخ پزشکان

..
پست الکترونیک
AWT IMAGE
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: دوره آموزشی
:: دوره آموزشی
:: همایش
..
:: برگزاری دوره آموزشی قطب 6 کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۹ | 

برگزاری دوره آموزشی قطب 6 کشوری با عنوان تعیین تقلبات در صنعت غذا

در راستای اجرای برنامه عملیاتی دانشگاهها در سال 95 و بازآموزی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی

1-با توجه به اولویت اجرای برنامه عملیاتی دانشگاهها و در راستای ارتقاء تعامل دانشگاههای قطب 6 کشوری و بازآموزی کارشناسان دوره آموزشی با عنوان « تعیین تقلبات در صنعت غذا»  به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار گردید.

2-دکتر جواد حصاری مدرس و هیأت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز در خصوص ویژگیهای شیر و فرآورده های لبنی و همچنین تقلبات در صنعت لبنیات و نحوه شناسایی و تشخیص آنها، مباحث آموزشی بیان نمودند.

3- این نشست آموزشی در محل سالن همایش بین المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان در مورخ های 8 و 9 دی ماه 1395 ، با حضورکارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و کارشناسان آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو، شبکه های بهداشت و درمان شهرستانهای تحت پوشش استان زنجان و همچنین کارشناسان قطب 6 کشوری از دانشگاههای علوم پزشکی اراک – البرز – ساوه – قزوین و قم برگزار شد.

دفعات مشاهده: 133 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان