Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
معاونت بهداشت::
مدیریت توسعه شبکه::
مدیریت مبارزه با بیماریهای استان::
مدیریت سلامت خانواده و جمعیت::
گروه آموزش بهداشت وارتقای سلامت::
مدیریت سلامت محیط وحرفه ای::
مدیریت بحران وکاهش خطر بلایا::
گروه بهداشت دهان ودندان::
واحد دارویی::
واحد سلامت روانی،اجتماعی ، اعتیاد::
اموراداری::
تماس باما::
شبکه های بهداشت و درمان ::
اخبار::
خدمات سلامت در حاشیه شهر ها

فصل نامه بهداشت(زنجان)

شماره اول

فصل نامه بهداشت

آدرس مراکز مشاورهHIV

جهت مشاهده آدرس

روی تصویر کلیک نمایید

نظام تحول سلامت

تحول سلامت

لینکهای مفید
جشنواره ملی رسانه ها
بسیج آموزشی تغذیه

جهت دانلود فیلم های آموزشی اینجاومقالات آموزشی اینجا کلیک کنید

:: تقدیر ازمعاونت بهداشت در مورد پویش ملی سرطان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۳ |

AWT IMAGEمعاونت محترم بهداشت دانشگاه علوم پزشکی در راستای برنامه پویش ملی مبارزه با سرطان در سال 1394 فعالیت های مهم و قابل توجهی انجام دادند. از جمله مهمترین آنها مشارکت دادن سایر ادارت سازمانهای استان در امر پیشگیری و کنترل سرطان بود که تحت عنوان بسیج پیشگیری از سرطان در طول هفته سرطان 15-8 بهمن ماه اجرا گردید. بدین منظور معاون بهداشت وزارت بهداشت جناب آقای دکتر سیاری به پاس اقدامات ارزشمند این معاونت، از آقای دکتر محمدرضا صائینی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان به عنوان یکی از 5 دانشگاه برتر در سطح کشور تقدیر و تشکر بعمل آوردند . ضمناً مراسم تقدیر از 5 دانشگاه برتر با دعوت و حضور جناب آقای دکتر صائینی در روز یکشنبه 3 بهمن ماه 95 برگزار خواهد شد .

دفعات مشاهده: 1058 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >