Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: ::
صفحه اصلی::
درباره زنجان::
مدیریت دانشکده::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهشی::
گروه های آموزشی::
اساتید::
دانشجویان::
دفتر توسعه EDO::
کتابخانه::
بخش های اداری دانشکده::
کمیته تحقیقات دانشجویی::
کلینیک تخصصی دندانپزشکی::
قوانین و آیین نامه های اداری::
میز خدمت::
اخبار ::
پیوندها::
تماس با ما::

:: قوانین درون بخش دندانپزشکی کودکان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۱۰ |

قوانین بخش
قابل توجه دانشجویانی که واحد دندانپزشکی  کودکان عملی دارند:

1.  شرط ورود به بخش کسب حداقل نیمی از نمره امتحان ورود به بخش می باشد.
  • لازم به ذکر است در صورت کسب نکردن نمره حد نصاب، واحد مربوطه ناتمام اعلام شده و دانشجو فقط باید به صورت observer  در بخش حضور داشته باشد.
  1. امتحان خروج از بخش به طور همزمان برای تمامی گروه ها در آخر ترم برگزار میگردد.
  2. تقسیم بندی نمرات جهت ارزشیابی پایان ترم برای دانشجویان به صورت زیر می باشد :
  • دانشجویان اطفال 1
    1. پری کلینیک: 9 نمره
    2. کار عملی: 5
    3. امتحان ورود به بخش: 3 نمره
    4. حضور غیاب و انضباط  درون بخشی: 3 نمره

• دانشجویان اطفال 2و3
  1. کار عملی دانشجویان: 11 نمره
  2. امتحان ورود به بخش: 3 نمره
  3. امتحان خروج از بخش: 3 نمره
  4. حضور غیاب و انضباط درون بخشی: 3 نمره

توجه شود که در صورت نداشتن نمره هر یک از موارد فوق،  نمره ای جهت واحد مربوطه لحاظ نخواهد شد.

1. ساعت حضور در بخش 8.45 می باشد، ورود دیرتر از ساعت 9 غیبت محسوب شده، ولی دانشجو باید به عنوان observer در بخش حضور داشته باشد.
  2. قوانین غیبت و حضور غیاب بخش:
  • هر دانشجو تنها مجاز به دو جلسه غیبت موجه و با هماهنگی می باشد.
  • هر دو جلسه تاخیر معادل یک جلسه غیبت غیر موجه بوده و منجر به کسر3 نمره از دانشجو می شود.
  • غیبت غیرموجه و بدون هماهنگی منجر به کسر 3 نمره از نمره نهایی دانشجو می شود.

1. استفاده از تلفن همراه به هر دلیلی در بخش ممنوع بوده و و در صورت مشاهده 5 نمره از نمره نهایی دانشجو کسر می شود.
  2. عدم رعایت کنترل عفونت به هر نحوی در بخش کودکان بار اول با تذکر مواجه شده  و در صورت تکرار 5 نمره از نمره نهایی کسرخواهد شد.
  3. تاریخ تحویل لاگ بوک عملی در اخرین روز بخش و قبل از شروع امتحانات نظری خواهد بود.
  4. . دندانهای شیری کشیده شده جهت انجام پالپوتومی - پالپکتومی  ، دنتیک های شیری جهت انجام تراشهای ترمیمی و دندانی مولر دایمی جهت انجام PRR  در روز اول بخش به تعداد مورد نیاز در  requirement همراه دانشجو باشد.
  5. پرونده ها طبق حالت نمایش داده شده روی بورد پر شده و همه همسان باشند.
  6. عدم انجام عملیات  Extraction در روز اول معاینه برا ی کودک بدون سابقه دندانپزشکی
  7. عدم انجام کار درمانی برای یک کودک در یکروز توسط بیش از دو دانشجو (مگر با هماهنگی اساتید )
  8. عدم انجام کارهای پیشگیرانه نظیر  PRR یا فیشور سیلانت برای کودک با بهداشت بد و مشکلات پالپی
  9. تحویل کارهای فانتوم نهایتا تا روز 5 شروع بخش برای اطفال 2 و 3 عملی و روز 8 بخش برای اطفال 1 عملی
  10.          ارایه دموها توسط اساتید در 3 روز اول بخش
  11. هماهنگی وقت دهی برای بیماران با خانم سلطان محمدی
  12.    عدم انجام هیچ کار درمانی بعد از ساعت 5/10(مگر با اجازه اساتید بخش )
  13. در صورت عدم رعایت کنترل عفونت و اصول ان ،off کردن دانشجو و کسر نمره از وی
  14. ارایه برنامه motivation به بیماران و لزوم اموزش بیمار به هریک
  15. تمام فرزهای مورد نیاز که در بورد مشخص شده ، پنبه ریزهای از قبل اماده و استفاده صحیح از لوازم یکبار مصرف توسط دانشجو
  16. آموزش اصل وجدان سازی برای دانشجو نه لزوما پر کردن requirement
  17. افرادی که ناتمام هستند روی یونیت مشخص شده با هماهنگی خانم سلطان محمدی تا قبل ساعت 10 در بخش حضور یابند . در غیر اینصورت یونیت به فرد دیگری داده میشود .
  18. به بیماری که امروز برایش کار شده در فردای روز درمان وقت مجدد داده نشود .
*دانشجویان تکمیلی و مهمان نیز مشمول تمامی موارد مذکور می باشد.

والدین گرامی
  1. در این محل کار توسط دانشجویان و تحت نظارت اساتید انجام می شود.
  2.  در هر زمان دانشجویان کارهایی را می توانند انجام دهند که طبق requirement از آنها خواسته شده است و امکان انجام آن کار توسط دانشجو وجود داشته باشد.
  3. در صورتی که طبق صلاحدید اساتید از شما خواسته شد که در حین درمان در کنار فرزندتان نباشید لطفاً رعایت کنید و به هیچ وجه بدون هماهنگی وارد نشوید. در صورت عدم رعایت این مورد از انجام درمان بر روی کودک دلبند شما معذور خواهیم بود.
  4. لطفا به هیچ وجه در داخل بخش با تلفن همراه خود صحبت نکنید.

با سپاس از توجه و همکاری شما

گروه کودکان دانشکده دندانپزشکی

دفعات مشاهده: 534 بار   |   دفعات چاپ: 68 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر