Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
AWT IMAGE
معرفی معاون درمان::
اهداف و رسالت معاونت درمان::
مدیریت درمان::
اداره نظارت بر درمان::
اداره امور آزمایشگاهها::
اداره پرستاری::
واحد اعتباربخشی بیمارستانها::
واحد اقتصاد درمان::
مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی::
ستاد هدایت , اطلاع رسانی و رسیدگی به امور درمان::
مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانها::
نقشه راه درمان 1404::
مطالب علمی و آموزشی::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
واحدهای اداری مالی::
ارتباط با ما::
خود ارزیابی مطب ها::
جشنواره دائمی سلامت کودک و نوجوان::
روابط عمومی ::
کلینیکهای ویژه::

دریافت اطلاعات پایگاه
نظر شما درباره نحوه اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستانها چیست ؟

:: برگزاری جلسه هماهنگی اورژانس هوایی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۱۶ |

AWT IMAGE

روز چهارشنبه مورخ 13/11/95 با حضور معاون محترم درمان جناب آقای دکتر جمشیدی،معاون محترم بهداشتی جناب آقای دکترصائینی،رئیس فوریتهای استان جناب آقای دکتر زراعتچی و روسای محترم شبکه ها و کارشناسان  فوریتهای استان  در خصوص هماهنگی  پروازی بالگرد اورژانس تشکیل گردید.

در این جلسه ابتدا دکتر جمشیدی از تلاشهای تمامی همکاران در حوزه های مختلف جهت امدادرسانی به بیماران در چندین پرواز انجام یافته تقدیر و تشکر نمودند.

همچنین پیشنهادگردید روسای محترم شبکه ها و معاون بهداشتی دانشگاه جهت جلوگیری از هر گونه پیشامد احتمالی برای پرواز و عوامل پرواز به ساماندهی محل فرود بالگردها در روستاها و شبکه ها پرداخته و مختصات جغرافیایی مناطق را در بطور دقیق به این معاونت اعلام نمایند.ضمنا با توجه به اینکه مسئولیت تمامی پروازها با EoC  دانشگاه بوده و میبایست اطلاع رسانی دقیقی در خصوص محدودیت ها و الزامات پرواز در اختیار تمامی واحدها قرار ذیربط قرارگیرد، مقرر گردید در اسرع وقت این محدودیت ها و الزامات پرواز طی ابلاغ قانونی در اختیار شبکه ها و واحدها قرار گیرد.

دفعات مشاهده: 196 بار   |   دفعات چاپ: 30 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >