Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
معرفی شهرستان ایجرود::
ریاست شبکه ::
پرسنل::
روابط عمومی::
امور عمومی و اداری::
واحدگسترش شبکه::
واحد مبارزه با بیماریها::
واحد بهداشت خانواده::
واحد بهداشت حرفه ای::
واحد بهداشت محیط::
واحد اموزش بهداشت::
واحد داروئی::
واحد آمار::
واحد روان::
فوریت پزشکی شهرستان::
اخبار پایگاه::
بانک فیلم و عکس سلامت

کتابخانه الکترونیکی

بخش مقالات علمی
پیوند های روزانه

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب دا

شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایجرود

مصرف کالاهای قاچاق تهدیدی جدی برای مصرف کنندگان است

سخنان حکیمانه
ای مردم! جز این نیست که دنیا گذرگاهی است ناپایدار، و آخرت اقامت‌گاهی است برقرار. از گذرگاه خود بگیرید، برای اقامت‌گاه پایدار.((امام علی (ع))) Rahpoo.com

دریافت اطلاعات پایگاه
:: نجات جان مادر باردار در برف و وکولاک شدید ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۱۶ |

در مورخ 95/11/15متعاقب با بارش برف و کولاک شدید و بسته شدن راه های روستایی شهرستان ،توسط مرکز بهداشتی و درمانی روستای اغولبیک سفلی وجود مادر  باردار پر خطر در ساعت 15.13 به مرکز بهداشت شهرستان ایجرود گزارش شد همزمان نیز به تیم عملیاتی شبکه بهداشت و درمان این شهرستان نیز اطلاع رسانی گردید که بلافاصله این تیم آماده و به محل اعزام شد که به محض اطلاع از علائم  پیش از زایمانی با همکاری و هماهنگی ، اداره راه و ترابری و هلال احمر ،  فوریت های پزشکی عملیات امداد و نجات این مادر آغاز گردید.

آمبولانس فوریتهای پزشکی و تیم مدیریتی این شبکه ،تیم مامایی و تجهیزات کامل کیف بهداشتی به منطقه اعزام شد  که  بلافاصله اقدامات اولیه درمانی توسط تیم مامایی انجام گرفت که این مادربا کمک نیرو های امداد و نجات فوریت های پزشکی از طریق آمبولانس  به بیمارستان ایثار اعزام گردید.

AWT IMAGEAWT IMAGE

دفعات مشاهده: 428 بار   |   دفعات چاپ: 33 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >