[صفحه اصلی ]
:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
رفاهی و ورزشی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
در صورت استفاده از خدمات اورژانس،میزان رضایتمندی شما در چه حدی است؟

نظرسنجی درون سازمانی

دریافت فرم نظرسنجی درون سازمانی

:: اخبار : نجات جان 5 مادر باردار توسط اورژانس 115 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۱۶ |

نجات جان 5 مادر باردار توسط اورژانس 115 زنجان

AWT IMAGEرئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان زنجان از نجات جان 5 مادر باردار در 3 روز گذشته خبر داد و افزود:با توجه به بارش برف و انسداد مسیرهای مواصلاتی برخی روستاها اورژانس 115 استان موفق به نجات 5 مادر باردار محصور در برف شد.

دکتر علیرضا زراعتچی بیان نمود:در پی تماس با مرکز پیام فوریت های پزشکی مبنی بر وجود مادران باردار با شرایط اورژانسی ، آمبولانس 115 اعزام و هماهنگی با سایر ارگانهای امدادی جهت امدادرسانی بصورت همزمان جهت حضور بر بالین بیماران انجام و سرانجام تلاش های چند ساعته پرسنل اورژانس منجر به نجات جان این افراد شد.

زراعتچی افزود: ماموریتهای انجام شده جهت امدادرسانی به مادران باردار در روستاهای قزلجه،تلخاب ،قاضی کندی ، اغولبیک و آقبلاغ و توسط مراکز اورژانس زنجان ،ایجرود و ماهنشان صورت گرفت و همه این افراد جهت ادامه درمان به بیمارستانهای آیت اله موسوی زنجان و رازی ماهنشان انتقال یافتند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center