:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
رفاهی و ورزشی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
آمار و اطلاعات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

نظرسنجی درون سازمانی
:: نجات جان 5 مادر باردار توسط اورژانس 115 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۱۶ |

نجات جان ۵ مادر باردار توسط اورژانس ۱۱۵ زنجان

AWT IMAGEرئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان زنجان از نجات جان ۵ مادر باردار در ۳ روز گذشته خبر داد و افزود:با توجه به بارش برف و انسداد مسیرهای مواصلاتی برخی روستاها اورژانس ۱۱۵ استان موفق به نجات ۵ مادر باردار محصور در برف شد.

دکتر علیرضا زراعتچی بیان نمود:در پی تماس با مرکز پیام فوریت های پزشکی مبنی بر وجود مادران باردار با شرایط اورژانسی ، آمبولانس ۱۱۵ اعزام و هماهنگی با سایر ارگانهای امدادی جهت امدادرسانی بصورت همزمان جهت حضور بر بالین بیماران انجام و سرانجام تلاش های چند ساعته پرسنل اورژانس منجر به نجات جان این افراد شد.

زراعتچی افزود: ماموریتهای انجام شده جهت امدادرسانی به مادران باردار در روستاهای قزلجه،تلخاب ،قاضی کندی ، اغولبیک و آقبلاغ و توسط مراکز اورژانس زنجان ،ایجرود و ماهنشان صورت گرفت و همه این افراد جهت ادامه درمان به بیمارستانهای آیت اله موسوی زنجان و رازی ماهنشان انتقال یافتند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center