:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
رفاهی و ورزشی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

نظرسنجی درون سازمانی
:: بازدید معتمدین،خیرین ،اصناف و بازاریان از بالگرد اورژانس 115 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۱۹ |

بازدید از دستاوردهای انقلاب در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی استان زنجان

AWT IMAGEبه مناسبت ایام‌الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، شهروندان عزیز(معتمدین، خیّرین، اصناف، بازاریان) از دستاوردهای انقلاب در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی استان زنجان بازدید نمودند.

در این بازدید که صبح روز دوشنبه 18 بهمن‌ماه 95 و با حضور معتمدین،خیرین ،اصناف و بازاریان از بالگرد اورژانس 115 صورت گرفت ؛ رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان استان زنجان ضمن تبریک ایام‌الله دهه فجر دستاوردها و پیشرفتهای اورژانس استان در خدمات دهی به بیماران را مرهون تلاشهای بی دریغ پرسنل فوریتهای پزشکی، مسئولین و مدیران استانی دانست.

دکتر علیرضا زراعتچی در ادامه خدمات و دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت در حوزه فوریت های پزشکی را شامل:افتتاح همزمان 10 پایگاه فوریت‌های پزشکی در سطح استان، رونمائی از 31 دستگاه آمبولانس جدید پیشرفته ، بهره‌برداری از اورژانس هوایی ، ایجاد رشته تخصص طب اورژانس و کارشناسی ناپیوسته فوریتهای پزشکی ،کسب رتبه یک کشوری در مدیریت خطر ،کاهش زمان رسیدن بر بالین بیماردر شهر و جاده های استان به پایین تر از استانداردهای کشوری و کسب میزان رضایتمندی بیش از 98درصدی از خدمات گیرندگان اورژانس برشمرد.

رئیس اورژانس استان افزود: با توجه به شرایط جغرافیایی و اقلیمی استان زنجان و وجود جاده های صعب العبور بویژه در فصل سرد سال راه اندازی اورژانس هوایی در استان زنجان کاملا ضروری بود و با تلاش مسئولین امروز شاهد بهره برداری از اورژانس هوایی استان و خدمات دهی به بیمارن و مصدومین اورژانسی هستیم.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center