Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
اخبار ::
پیوندها::
تماس با ما::

:: بازدید خیرین استان از دانشکده دندانپزشکی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۲۳ |

همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر خیرین استان زنجان در تاریخ 95/11/18 از دانشکده دندانپزشکی بازدید به عمل آوردند. در این برنامه که با حضور جناب آقای دکتر مهراسبی معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه همراه بود، ریاست محترم دانشکده خانم دکتر یوسفی ضمن استقبال از خیرین گرامی، پس از بازدید از بخش های مختلف دانشکده به ارائه توضیحاتی در خصوص نحوه ارائه خدمات دندانپزشکی و هزینه های دریافتی و خدمات تخصصی کلینیک ویژه دانشکده پرداختند.

AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 153 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >