:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب بخش
:: پیام تبریک وزیر بهداشت به وزرای بهداشت کشورهای اسلامی به مناسبت عید سعید فطر
:: کارگاه آموزشی پیشگیری انتقالHIV از مادر به کودک (PMTCT) برگزار گردید
:: استقرار پایگاه سیار اطلاع‌رسانی ایدز در شهرستان خرم دره
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: کمبود دارویی
:: کارگاه پیشگیری و درمان اختلالات مصرف مواد و الکل در مرکز بهداشت شهرستان خدابنده برگزار گردید
:: آغاز طرح سلامت تابستانی اورژانس115استان زنجان
:: اولین شورای مامایی سال 96خدابنده برگزارگردید
:: برگزاری آزمون ایراپن ویژه کاردانان وکارشناسان مراکز و بهورزان تابعه شهرستان خدابنده
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: با هدف تشدید نظارت‌های بهداشتی هدفمند بر فعالیت مراکز تهیه و توزیع موادغذائی و اماکن عمومی؛ جلسه سفرهای نوروزی تشکیل شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۲۴ |

جلسه سفرهای نوروزی تشکیل شد

جلسه سفرهای نوروزی و تشدید نظارت‌های بهداشتی هدفمند بر فعالیت مراکز تهیه و توزیع موادغذائی و اماکن عمومی در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار گردید.

به گزارش وب‌دا از زنجان، صبح روز یکشنبه 24 بهمن‎ماه 95، جلسه سفرهای نوروزی و تشدید نظارت‌های بهداشتی هدفمند بر فعالیت مراکز تهیه و توزیع موادغذائی و اماکن عمومی خصوصا اماکن حساس از جمله مراکز بین‌راهی، هتل‌ها، رستوران‌ها، تاسیسات آب و فاضلاب و غیره در راستای برنامه بسیج سلامت نوروزی و انجام هماهنگی‌های درون‌بخشی و برون بخشی برگزار گردید.

در این جلسه دکتر محمدرضا صائینی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان  اظهار کرد: در بحث سفرهای نوروزی علاوه بر اهمیت بسیج سلامت نوروزی، باید در بحث گردشگری، مشکلات بهداشت محیط، فروش موادغذائی و پروتینی (گوشت قرمز) نظارت‌های اساسی صورت گیرد.

وی تعامل دستگاه‌های مرتبط با بسیج سلامت نوروزی بویژه سازمان دامپزشکی را خواستار شد.

دکتر صائینی از امکانات خوب بهداشت محیط در نظارت میدانی سخن گفت و اظهار امیدواری کرد که با نظارت همکاران واحد بهداشت محیط شاهد پیشرفت در سایر موادغذائی نیز باشیم.

مهندس جمال ناصحی‌فر نیز مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز در این جلسه اظهار کرد: واحد بهداشت محیط دانشگاه در بحث موارد نمونه‌برداری از موادغذایی سنتی و صنعتی در استان دارای رتبه سوم در کشور است و در سطح استان نیز ۱4هزار مورد نمونه‌برداری از موادغذایی انجام شده که ۶۰ تن از چرخه مصرف جمع‌آوری و معدوم شده است.

وی افزود: در کنترل موادغذائی و بازدید از مراکز عرضه موادغذائی در بین دانشگاه‌های همطراز نیز رتبه سوم کشوری کسب کردیم.

مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه اظهار امیدواری کرد: با تعامل دستگاه‌های حاضر شرایطی فراهم شود تا شاهد مشکلاتی که در سنوات گذشته شاهد بودیم نباشیم.

این جلسه با حضور نماینده میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر، دامپزشکی استان، فرماندهی انتظامی استان، سازمان حمل و نقل و پایانه‌های استان، شرکت آب و فاضلاب شهری استان، شرکت آب و فاضلاب روستایی استان، شهرداری زنجان، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، سازمان صدا و سیمای استان، تعزیرات حکومتی استان، سازمان حفاظت محیط زیست استان، اتاق اصناف استان، معاونت درمان، معاونت غذا و دارو دانشگاه و مشاور رئیس دانشگاه و مدیر روابط عمومی دانشگاه برگزار گردید.

در پایان جلسه به منظور انجام بازدیدهای مشترک و پیگیری به موقع موضوعات مربوط به دستگاه‌های مختلف هماهنگی لازم انجام و تصمیماتی اتخاذ گردید.

دفعات مشاهده: 163 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >