Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
معرفی معاون درمان::
اهداف و رسالت معاونت درمان::
مدیریت درمان::
اداره نظارت بر درمان::
اداره امور آزمایشگاهها::
اداره پرستاری::
واحد اعتباربخشی بیمارستانها::
واحد اقتصاد درمان::
مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی::
ستاد هدایت , اطلاع رسانی و رسیدگی به امور درمان::
مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانها::
نقشه راه درمان 1404::
مطالب علمی و آموزشی::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
واحدهای اداری مالی::
ارتباط با ما::
خود ارزیابی مطب ها::
جشنواره دائمی سلامت کودک و نوجوان::
روابط عمومی ::
کلینیکهای ویژه::
آمارها و شاخصهای حوزه درمان::

دریافت اطلاعات پایگاه
نظر شما درباره نحوه اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستانها چیست ؟

:: اخبار : فاز دوم اجرای اعتباربخشی ملی نسل سوم در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زنجان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۲۶ |

فاز دوم اجرای اعتباربخشی ملی نسل سوم در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زنجان

فاز دوم اجرای اعتباربخشی ملی نسل سوم در چهار بیمارستان امیرالمومنین خدابنده، ایثار ایجرود، شهدای طارم و رازی ماهنشان کلید خورد.

مریم بخشی مسوول اعتباربخشی دانشگاه و ارزیاب منتخب کشوری در این خصوص اظهار کرد: تیم‌های مستقل ارزیابی شامل سه نفر از ارزیابان بالینی و مدیریتی و براساس نتایج  ارزیابی داخلی، ممیزی نهایی این بیمارستان‌ها را طی سه روز کامل کاری از تاریخ 16 لغایت  21 بهمن‌ماه به پایان رساندند.

وی افزود: مبنای ارزیابی این دوره، کشف انطباق عملکرد بیمارستان با استانداردهای کیفی بوده و شیوه ارزیابی دارای نقشه کیفی از پیش طراحی است.

مسوول اعتباربخشی دانشگاه خاطرنشان کرد: سایر بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه نیز طی هفته‌های آتی و منطبق با برنامه سراسر کشوراعتبار بخشی خواهند شد.

دفعات مشاهده: 72 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >