Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
AWT IMAGE
معرفی معاون درمان::
اهداف و رسالت معاونت درمان::
مدیریت درمان::
اداره نظارت بر درمان::
اداره امور آزمایشگاهها::
اداره پرستاری::
واحد اعتباربخشی بیمارستانها::
واحد اقتصاد درمان::
مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی::
ستاد هدایت , اطلاع رسانی و رسیدگی به امور درمان::
مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانها::
نقشه راه درمان 1404::
مطالب علمی و آموزشی::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
واحدهای اداری مالی::
ارتباط با ما::
خود ارزیابی مطب ها::
جشنواره دائمی سلامت کودک و نوجوان::
روابط عمومی ::
کلینیکهای ویژه::

دریافت اطلاعات پایگاه
نظر شما درباره نحوه اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستانها چیست ؟

:: زنجان؛ میزبان دومین نشست دستورالعمل پرداخت مبتنی بر عملکرد دانشگاه‌های کلان منطقه 6 کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۲۶ |

AWT IMAGE

دومین نشست دستورالعمل پرداخت مبتنی بر عملکرد با حضور کلیه دانشگاه‌های زیرمجموعه کلان منطقه 6 آمایشی کشور به همت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار گردید.

صبح روز چهارشنبه 20 بهمن‌ماه 95، دکتر محمدرضا جمشیدی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان در نشست مذکور که در سالن رازی بیمارستان آیت‌اله موسوی برگزار گردید؛ ضمن تبریک ایام دهه فجر، در خصوص اجرای دستورالعمل پرداخت مبتنی بر عملکرد و استفاده از تجارب و نوآوری هریک از دانشگاه‌ها در استقرار دستورالعمل مذکور و ایجاد وحدت رویه در برطرف‌شدن مشکلات اجرائی مطالبی عنوان کرد.

در این نشست مدیران پرستاری، مسئول سامانه قاصدک و مسئولان درآمد/مالی دانشگاه‌های قطب 6 کشور و مهندس معنوی ریاست اداره تعرفه خدمات و نظام پرداختی وزارت بهداشت نیز حضور داشتند.

گفتنی‌است: ادامه این نشست روز پنجشنبه 21 بهمن‌ماه با حضور مدیران پرستاری، مسئول سامانه قاصدک و مسئولان درآمد/مالی بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زنجان در محل مذکور برگزار خواهد شد.

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان به‌‌عنوان دبیرخانه شورای کلان منطقه‌ی 6 آمایش کشور، شامل دانشگاه‌های علوم پزشکی زنجان، قزوین، اراک، البرز، قم و دانشکده پزشکی ساوه و خمین منصوب گردیده است.

دفعات مشاهده: 156 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >