Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بازگشت به صفحه اصلی::
اعضای دبیرخانه::
کمیته مشورتی طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی زنجان::
بسته های تحول و نوآوری::
تفاهم نامه::
مأموریت های ویژه منطقه::
مأموریت های مشترک مناطق::
صورتجلسات دبیرخانه::
اخبار و رویدادهای تحول و نوآوری در آموزش پزشکی::
مرکز سنجش صلاحیت های بالینی کلان منطقه شش آمایشی کشور::
ارسال مدارک و مستندات::
گالری تصاویر::
ارتباط با ما::

:: برگزاری نشست کشوری کارگروه تخصصی الگوی گسترش دانش های میان رشته ای ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۲۶ |

برگزاری نشست کشوری کارگروه تخصصی الگوی گسترش دانش های میان رشته ای

نخستین نشست هم اندیشی « الگوی گسترش دانش های میان رشته ای » با حضور دانشمندان، اندیشمندان و صاحبنظران حوزه علوم پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد.

این نشست صبح روز پنجشنبه دوم دیماه 1395، در راستای سازماندهی و ارائه راهکارهای مناسب جهت توسعه پایدار کشور، طراحی  فرآیندهای و نهایتاً تعریف رشته هایی که با رفع نیازهای جامعه، موجبات بالندگی و اقتدار کشور را در سطح جهان فراهم آورند، برگزار گردید.

در این نشست جناب آقای دکتر علیرضا بیگلری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان و رئیس شورای کلان منطقه شش آمایشی کشور بیان داشتند، گسترش رشته های میان رشته ای از مهمترین راهبردهای توسعه آموزش عالی کشور است. از جمله رسالت های مهم حوزه آموزش ، پاسخگویی به نیازهای جامعه می باشد و رشته مقاطع موجود قابلیت پاسخگویی لازم را ندارند و ضروری است تا با از میان برداشتن مرزهای دانش، زمینه لازم برای گسترش دامنه های دانش در حیطه های میان رشته ای فراهم شود.

معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با احساس نیاز بجا و به هنگام به ایجاد یک همگرایی و هم افزایی و تقسیم کار کشوری در زمینه دست یابی به الگویی شایسته در گسترش دانش های میان رشته ای، دانشگاه علوم پزشکی زنجان را که مرکزیت کلان منطقه شش آمایشی کشور را نیز بر عهده دارد مأمور به تمرکز و ارائه راهکار جهت گسترش الگوی دانش های میان رشته ای در قلمرو علوم پزشکی کشور نموده است. در این نشست موضوعات مختلفی در جهت دستیابی به اهداف مأموریت محوله مورد بحث و بررسی و تبادل نظر مدعوین قرار گرفت که از آن جمله می توان به موضوع ضرورت و فلسفه وجود رشته های میان رشته ای، مکانیسم و استراتژی های دستیابی به دانش های میان رشته ای و نیز حیطه های مورد نیاز جهت گسترش رشته های میان رشته ای اشاره نمود. نهایتاً پس از جمعبندی نظرات و بیانات اساتید مطرح کشوری، مقرر گردید در ادامه روند مأموریت کارگروه از نتایج نشست بهره برداری گردد.

دفعات مشاهده: 253 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر