Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بازگشت به صفحه اصلی::
اعضای دبیرخانه::
کمیته مشورتی طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی زنجان::
بسته های تحول و نوآوری::
تفاهم نامه::
مأموریت های ویژه منطقه::
مأموریت های مشترک مناطق::
صورتجلسات دبیرخانه::
اخبار و رویدادهای تحول و نوآوری در آموزش پزشکی::
مرکز سنجش صلاحیت های بالینی کلان منطقه شش آمایشی کشور::
ارسال مدارک و مستندات::
گالری تصاویر::
ارتباط با ما::

:: نشست منطقه‌ای تدوین سند توسعه علمی کلان منطقه 6 آمایشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۷ |

نشست منطقه‌ای تدوین سند توسعه علمی کلان منطقه 6 آمایشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، صبح روز پنج‌شنبه 5 اسفندماه سالجاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار گردید.

در این نشست، دکتر مهدی اسکندری معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان و دبیر دبیرخانه کلان منطقه 6 آمایشی کشور، به بیان اهداف نشست و اهداف ویژه سند توسعه علمی کلان منطقه 6، ضرورت و اهمیت تدوین آن و انتظارات معاونت آموزشی وزارت بهداشت مطالبی عنوان کرد.

وی با تاکید بر پیش‌نیازها و زیرساخت‌های لازم جهت تدوین سند مذکور در سال 1405 در دانشگاه و کلان منطقه 6، پیش‌نیازها و زیرساخت‌های مورد تاکید را از الزامات تدوین سند توسعه علمی برشمرد.

دکتر اسکندری با اشاره به وضعیت دانشجویان کلان منطقه 6، افزایش تعداد دانشجویان علوم پزشکی کلان منطقه تا سال 1405 را حائز اهمیت دانست.

این نشست با پرسش و پاسخ در خصوص مدل نهائی سند توسعه علمی کلان منطقه 6 آمایشی، تکمیل شاخص‌های مدل توسط هر یک از دانشگاه‌ها و جمع‌بندی و تصویب سند توسعه علمی دانشگاه ها و کلان منطقه به پایان رسید.

این نشست با حضور معاونین آموزشی و مدیران مراکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی (EDC) دانشگاه ها/ دانشکده های علوم پزشکی مستقر در کلان منطقه 6 آمایشی کشور در محل مرکز آزمون دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار گردید.

دفعات مشاهده: 526 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر