Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
صفحه اصلی::
ریاست بیمارستان::
مدیر داخلی::
خدمات الکترونیک و واحد(I.T)::
مدیر خدمات پرستاری::
بخشهای درمانی::
دفتر بهبود کیفیت::
دفتر رسیدگی به شکایات::
قوانین و مقررات::
راهنمای مراجعین::
اخبار بیمارستان::
معرفی مرکز::
نقشه بیمارستان::
آموزش همگانی::
فهرست داروئی ایران::
پزشک خانواده::
خیرین بیمارستان::
روابط عمومی::
رسالت و سیاست بیمارستان::
فرم پیشنهادات و انتقادات::
تماس با ما::
راهنمای کارکنان جدیدالورود

همکار گرامی، ضمن خیر مقدم جهت حضور و شروع فعالیت شما در این مرکز، به منظور آشنایی هرچه بیشترخواهشمند است به  مدیریت دفتر خدمات پرستاری یا دفتر حاکمیت بالینی مرکز تماس حاصل فرمائید.

دریافت اطلاعات پایگاه
میزان رضایت شما از مطالب وب سایت به چه میزان است ؟
زیاد
کم

میزان رضایت شما از خدمات سرپایی به چه میزان است ؟
زیاد
کم

ميزان رضايت شما از خدمات بستري به چه ميزان است؟
زياد
كم

ميزان رضايت شما از واحدهاي اداري به چه ميزان است؟
زياد
كم

:: جلسه معاونان محترم درمان و توسعه منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی با ریاست و پزشکان بیمارستان امدادی ابهر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۱۷ |

در روز دوشنبه مورخه 16/12/95 ساعت 13:30 جناب آقای دکتر محمدرضا جمشیدی معاونت محترم درمان دانشگاه  وجناب آقای دکتر محمدرضا مهراسبی معاونت محترم توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه به همراه جناب آقای موسی محمدی مدیریت برنامه ریزی ،بودجه وپایش عملکرد دانشگاه در بیمارستان امدادی ابهر حضور یافتند ودرجلسه ای که ریاست محترم بیمارستان جناب آقای دکتر بیگدلو با پزشکان متخصص مرکز داشتند شرکت فرمودند . دراین جلسه پزشکان متخصص مرکز مشکلاتی که داشتند با مسئولین محترم درمیان گذاشتند.

AWT IMAGEAWT IMAGEAWT IMAGEAWT IMAGE

دفعات مشاهده: 1493 بار   |   دفعات چاپ: 46 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >