:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
رفاهی و ورزشی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

نظرسنجی درون سازمانی
:: شروع طرح سلامت سفر نوروزی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان زنجان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۲۶ |

شروع طرح سلامت سفر نوروزی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان زنجان

AWT IMAGEطرح امداد نوروزی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان زنجان با اعلام آماده باش به ۴۸ پایگاه شهری و جاده ای و با رژه خودروهای امدادی و پرواز بالگرد اورژانس آغاز گردید.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با تایید این خبرافزود:طرح امداد نوروزی اورژانس ۱۱۵ زنجان همزمان با سایر ارگانهای شرکت کننده در طرح سلامت سفر نوروزی از امروز ۲۵ اسفند ماه آغاز شد.

دکتر علیرضا زراعتچی ضمن اعلام آماده باش ۴۸ پایگاه فوریت های پزشکی  سطح استان با آمبولانس های مجهز  و با مشارکت ۳۵۰ نفر از پرسنل مجرب اورژانس تاکید کرد:بالگرد اورژانس هوایی زنجان از دی ماه سال جاری در زنجان افتتاح  و آماده ارائه خدمات پیش بیمارستانی در موارد خاص می باشد.

زراعتچی خاطر نشان کرد: پرسنل اورژانس جهت کاهش زمان رسیدن در حوادث و موارد اورژانسی احتمالی و همراهی با مسافرین همه روزه از ساعت ۸-۱۲ و ۱۶-۲۰ در کنار جاده ها استقرار خواهند داشت.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان بیان کرد: با توجه به وقوع تصادفات عمدتاً در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها تمهیدات لازم جهت پوشش مناسب در مبادی ورودی و خروجی شهرها از جمله وجود ذخیره تجهیزات مصرفی، دارو و لوازم مورد نیاز در پایگاه های اورژانس ۱۱۵در نظر گرفته شده است.

دکتر علیرضا زراعتچی افزود: تعداد ۱۰ ایستگاه سلامت نیز در مسیرهای پرتردد جاده های سطح استان جهت ارائه خدمات اورژانسی و سلامت از قبیل کنترل فشار خون ،کنترل قند خون ،راهنمایی و آموزش مسافرین نوروزی مستقر شده است و از امروز به مسافرین عزیز خدمات رسانی خواهند کرد.

طرح امداد نوروزی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان زنجان تا ۱۵ فروردین ماه سال ۱۳۹۶ ادامه خواهد داشت.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center