webda
اخبار دانشگاههمزمان با سراسر کشور؛ طرح سلامت سفر نوروزی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان زنجان آغاز شد

همزمان با سراسر کشور؛

طرح سلامت سفر نوروزی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان زنجان آغاز شد

طرح امداد نوروزی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان زنجان با اعلام آماده‌باش به 48 پایگاه شهری و جاده‌ای و با رژه خودروهای امدادی و پرواز بالگرد اورژانس آغاز گردید.

به گزارش وب‌دا از زنجان، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با تایید این خبر افزود: طرح امداد نوروزی اورژانس 115 زنجان همزمان با سایر ارگان‌های شرکت کننده در طرح سلامت سفر نوروزی از امروز 25 اسفندماه آغاز شد.

دکتر علیرضا زراعتچی ضمن اعلام آماده‌باش 48 پایگاه فوریت‌های پزشکی سطح استان با آمبولانس‌های مجهز و با مشارکت 350 نفر از پرسنل مجرب اورژانس تاکید کرد: بالگرد اورژانس هوایی زنجان از دی‌ماه سال‌جاری در زنجان افتتاح و آماده ارائه خدمات پیش بیمارستانی در موارد خاص می‌باشد.

وی خاطر نشان کرد: پرسنل اورژانس جهت کاهش زمان رسیدن در حوادث و موارد اورژانسی احتمالی و همراهی با مسافرین همه‌روزه از ساعت 8 صبح تا 12 ظهر و ساعت 4 تا 8 عصر در کنار جاده‌ها استقرار خواهند داشت.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بیان کرد: با توجه به وقوع تصادفات که عمدتاً در 30 کیلومتری ورودی شهرها‌است، تمهیدات لازم جهت پوشش مناسب در مبادی ورودی و خروجی شهرها از جمله وجود ذخیره تجهیزات مصرفی، دارو و لوازم مورد نیاز در پایگاه‌های اورژانس 115 در نظر گرفته شده است.

دکتر زراعتچی افزود: تعداد 10 ایستگاه سلامت نیز در مسیرهای پرتردد جاده‌های سطح استان جهت ارائه خدمات اورژانسی و سلامت از قبیل کنترل فشارخون، کنترل قندخون، راهنمایی و آموزش مسافرین نوروزی مستقر شده است و از امروز به مسافرین عزیز خدمات‌رسانی خواهند کرد.

طرح امداد نوروزی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان زنجان تا 15 فروردین ماه سال 1396 ادامه خواهد داشت.