:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
رفاهی و ورزشی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

نظرسنجی درون سازمانی
:: بازدید دکتر نوری از اورژانس استان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱/۶ |

بازدید معاون فنی عملیاتی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور از اورژانس استان زنجان

AWT IMAGEدکتر نوری ساروی معاون فنی عملیاتی اورژانس کشور و دکتر برزه کار روز شنبه و یکشنبه ۵ و ۶ فروردین ماه از مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان زنجان بازدید نمودند.

دکتر نوری ضمن تبریک سال نو و تقدیر از تلاش های پرسنل اورژانس زنجان از مرکز اورژانس ۱۱۵ شهرستان ابهر ،بخش اورژانس بیمارستان امدادی ابهر ،پایگاه اورژانس غزال خرمدره ،پایگاه اورژانس شهری پونک ،مرکز دیسپچ زنجان ،بیمارستان آیت اله موسوی زنجان ،بالگرد اورژانس هوایی و پایگاه سلطان آباد بازدید نمودند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center