Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
AWT IMAGE
بخش‌های اصلی
معاونت بهداشت::
مدیریت توسعه شبکه::
مدیریت مبارزه با بیماریهای استان::
مدیریت سلامت خانواده و جمعیت::
گروه آموزش بهداشت وارتقای سلامت::
مدیریت سلامت محیط وحرفه ای::
مدیریت بحران وکاهش خطر بلایا::
گروه بهداشت دهان ودندان::
واحد دارویی::
واحد سلامت روانی،اجتماعی ، اعتیاد::
اموراداری::
تماس باما::
شبکه های بهداشت و درمان ::
اخبار::
::
خدمات سلامت در حاشیه شهر ها

AWT IMAGE

..
فصل نامه بهداشت(زنجان)

    شماره اول

فصل نامه بهداشت

..
آدرس مراکز مشاورهHIV

جهت مشاهده آدرس

روی تصویر کلیک نمایید

AWT IMAGE

..
نظام تحول سلامت

تحول سلامت

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
لینکهای مفید
..
جشنواره ملی رسانه ها
AWT IMAGE
..
بسیج آموزشی تغذیه

AWT IMAGE

جهت دانلود فیلم های آموزشی اینجاومقالات آموزشی اینجا کلیک کنید

..
:: بازدید معاون بهداشت دانشگاه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱/۲۱ | 

بازدید معاون بهداشت دانشگاه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

معاون بهداشت دانشگاه در تاریخ 6/1/96  به اتفاق مدیر گروه بهداشت محیط استان و گروه خبری صدا و سیما ی مرکز استان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید نمودند.

         در  ششمین روز از سال نو دکتر صائینی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان به اتفاق مدیر گروه بهداشت محیط استان و گروه خبری صدا و سیمای مرکز استان از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس شهرستان زنجان بازدید نمودند. در این بازدید ضمن کنترل بهداشت مواد غذایی ، ابزار و تجهیزات مواد غذایی  توصیه های لازم جهت بهبود وضعیت بهداشتی را به متصدیان ارائه و در ادامه آقای دکتر صائینی طی مصاحبه ای با صدا و سیمای مرکز زنجان گزارش از عملکرد گروه بهداشت محیط در برنامه بسیج سلامت نوروزی را تشریح نمودند.

فعالیتهای گروه بهداشت محیط در برنامه بسیج سلامت نوروزی از 1/12/95 تا 5/1/96

تعداد مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و بین راهی بازدید شده: 14956

تعداد اخطار نواقص صادرشده: 987

تعداد موارد معرفی متخلف به تعزیرات حکومتی: 126

تعداد موارد تعطیلی: 46

تعداد کارت بهداشت صادر شده: 1630

تعداد نمونه برداری مواد غذایی سنتی: 1280

تعداد نمونه برداری مواد غذایی صنعتی: 205

تعداد نمونه برداری میکروبی آب شرب: 630

تعداد کلرسنجی آب شرب: 11470

مقدارمواد غذایی معدوم شده: 8629 کیلوگرم

تعداد شکایات ثبت شده در سامانه 190: 66 مورد

دفعات مشاهده: 629 بار   |   دفعات چاپ: 21 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان