Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
معاونت بهداشت::
مدیریت توسعه شبکه::
مدیریت مبارزه با بیماریهای استان::
مدیریت سلامت خانواده و جمعیت::
گروه آموزش بهداشت وارتقای سلامت::
مدیریت سلامت محیط وحرفه ای::
مدیریت بحران وکاهش خطر بلایا::
گروه بهداشت دهان ودندان::
واحد دارویی::
واحد سلامت روانی،اجتماعی ، اعتیاد::
اموراداری::
تماس باما::
شبکه های بهداشت و درمان ::
اخبار::
خدمات سلامت در حاشیه شهر ها

فصل نامه بهداشت(زنجان)

شماره اول

فصل نامه بهداشت

آدرس مراکز مشاورهHIV

جهت مشاهده آدرس

روی تصویر کلیک نمایید

نظام تحول سلامت

تحول سلامت

لینکهای مفید
جشنواره ملی رسانه ها
بسیج آموزشی تغذیه

جهت دانلود فیلم های آموزشی اینجاومقالات آموزشی اینجا کلیک کنید

:: اهداء لوح تقدیر در همایش روز جهانی بهداشت به معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱/۲۱ |

AWT IMAGE

در همایش روز جهانی بهداشت با عنوان "بیا در مورد افسردگی حرف بزنیم" از  دکتر محمد رضا صائینی  معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان قدردانی‌ به‌عمل آمد.

این همایش با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت روز یکشنبه 20 فروردین‌ماه سال‌جاری در سالن همایش‌های وزارت بهداشت با هدف افزایش آگاهی عمومی پیرامون بیماری افسردگی، کاهش انگ اجتماعی پیرامون اختلالات روان‌پزشکی، ترغیب مبتلایان برای مراجعه و دریافت خدمات حرفه‌ای و توصیه به اطرافیان و خانواده بیماران برای حمایت از افراد مبتلا برگزار گردید.

به گفته دکتر حاجبی مدیر کل دفتر سلامت روانی و اجتماعی وزارت بهداشت در این همایش نمادین، بر جایگاه اهمیت پیشگیری و درمان اختلالات سلامت روان به ویژه بیماری افسردگی با هدف ارتقای سلامت جامعه، از سوی بالاترین مقام و متولی سلامت در کشور تاکید خواهد شد.

گفتنی‌است در این همایش در بخشی از برنامه از دکتر علیرضا بیگلری رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان و دکتر محمدرضا صائینی معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان در راستای ارتقاء شاخص‌های سلامت روان، طرح تحول سلامت و ارتقاء سواد سلامت روان جامعه با رویکرد تلفیقی و همکاری‌های بین‌بخشی (هنر، سلامت روان) با اهداء لوح تقدیر توسط دکتر هاشمی مقام عالی وزارت قدردانی گردید.

دفعات مشاهده: 699 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >