:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
رفاهی و ورزشی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
آمار و اطلاعات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

نظرسنجی درون سازمانی
:: پایان طرح سلامت نوروزی با انجام بیش از 1600ماموریت توسط اورژانس 115 زنجان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱/۲۹ |

پایان طرح سلامت نوروزی با انجام بیش از  ۱۶۰۰ ماموریت توسط اورژانس ۱۱۵ زنجان

AWT IMAGEرئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان زنجان از انجام ۱۶۵۱ماموریت توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان زنجان در طرح سلامت نوروزی خبر داد و افزود: ماموریتهای انجام شده از ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ تا ۱۵ فروردین ۱۳۹۶ نسبت به مدت مشابه در نوروز سال قبل ۷/۷ درصد کاهش داشته است.

دکتر علیرضا زراعتچی بیان کرد:در طرح سلامت نوروزی ۱۳۹۶ مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان زنجان با ۳۳پایگاه اورژانس جاده ای ،۱۵ پایگاه اورژانس شهری و یک پایگاه اورژانس هوایی در مجموع با آماده باش ۴۹ پایگاه فوریتهای پزشکی و تعداد ۱۰ ایستگاه سلامت در نقاط پرتردد استان به همشهریان و مسافرین عزیز خدمات رسانی انجام داده است.

زراعتچی اظهار کرد:تعداد کل مأموریت های انجام شده۱۶۵۱شامل:

۱۰۲۸ ماموریت شهری

۵۵۶ ماموریت جاده ای

۶۷ ماموریت بین مراکز درمانی

۱۲۵۳ ماموریت غیر تصادفی

۳۹۸ ماموریت تصادفی

که نسبت به سال قبل  ۷/۷ درصد کاهش وجود داشته است.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان در مورد نتایج ماموریت های تصادفی بیان کرد:در ۳۹۸ ماموریت انجام شده تعداد ۴۲۸ نفر از مصدومین پس از دریافت اقدامات درمانی پیش بیمارستانی به مراکز درمانی منتقل ،۱۹ نفر در محل حادثه درمان و ۴ نفر نیز قبل از رسیدن آمبولانس فوت شده اند.

زراعتچی خاطرنشان کرد:ایستگاههای سلامت نوروزی نیز در قالب چادر و کانکس با انجام اقدامات درمانی پیش بیمارستانی ،آموزش ، مشاوره و راهنمایی مسافرین فعالیت داشته اند و تعداد۴۴۰ نفر نیز از خدمات این ایستگاهها استفاده کرده اند.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان زنجان افزود : پایگاه اورژانس هوایی زنجان نیز در طرح سلامت نوروزی ۳ پرواز وجهت امدادرسانی به مادر باردار در آببر طارم و حوادث ترافیکی در جاده ارمغانخانه و اتوبان زنجان قزوین انجام داده است.

علیرضا زراعتچی در مورد بازدید از ایستگاههای سلامت نوروزی و پایگاههای اورژانس ۱۱۵ در طرح سلامت نوروزی تصریح کرد: بیش از ۳۰ مورد بازدید در ایام نوروز توسط کارشناسان و بازرسین ستادی از مراکز و پایگاهها صورت گرفته است.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center