Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
AWT IMAGE
معرفی معاون درمان::
اهداف و رسالت معاونت درمان::
مدیریت درمان::
اداره نظارت بر درمان::
اداره امور آزمایشگاهها::
اداره پرستاری::
واحد اعتباربخشی بیمارستانها::
واحد اقتصاد درمان::
مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی::
ستاد هدایت , اطلاع رسانی و رسیدگی به امور درمان::
مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانها::
نقشه راه درمان 1404::
مطالب علمی و آموزشی::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
واحدهای اداری مالی::
ارتباط با ما::
خود ارزیابی مطب ها::
جشنواره دائمی سلامت کودک و نوجوان::
روابط عمومی ::
کلینیکهای ویژه::

دریافت اطلاعات پایگاه
نظر شما درباره نحوه اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستانها چیست ؟

:: در دومین روز از هفته سلامت؛ نمایشگاه هفته سلامت افتتاح شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۳ |

AWT IMAGE

صبح روز شنبه 2 اردیبهشت‌ماه 96، نمایشگاه هفته سلامت در مجموعه فرهنگی – تاریخی شهرداری (کارخانه کبریت سابق) افتتاح گردید.

در دومین روز از هفته سلامت که با عنوان "غذای سالم، جامعه سالم" نامگذاری شده است، نمایشگاه هفته سلامت با حضور دکتر علیرضا بیگلری رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان، حاج آقا شیرمحمدی مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دکتر محمدرضا صائینی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان، دکتر تاج‌کی معاون غذا و داروی دانشگاه، دکتر حریری سرپرست مرکز بهداشت شهرستان زنجان، دکتر صفوی معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری زنجان، احمدی معاون خدمات شهری شهرداری زنجان، آذر آوازه مشاور ریاست دانشگاه در امور بانوان و خانواده دانشگاه افتتاح گردید.

در این مراسم از خانواده شهید سرگرد داود مرادخانی اولین شهید مدافع حرم زنجان تجلیل به عمل آمد.

این نمایشگاه با تعداد 38 غرفه و برنامه‌های متنوع از جمله مسابقه آشپزی با رویکرد تغذیه سالم، صنایع دستی با هدف کاهش اختلالات عصبی، پویش خطرسنجی، مشاوره خطرسنجی سکته‌های قلبی، مغزی و سرطان، انجام تست قندخون، ثبت اطلاعات خانوار جهت پرونده الکترونیک سلامت، غرفه عکس سلامت روان، آموزش پخت ماهی، بازی کودکان، نقاشی چهره و ارایه مشاوره و خدمات بهداشتی به مدت دور روز و در دو شیفت صیح و عصر درحال برگزاری‌است.

در این نمایشگاه اداره بهزیستی و موسسات وابسته به آن، آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونت درمان و غذا و دارو، سازمان مدیریت پسماند شهرداری، انجمن خیریه مهرانه و تجهیزات پزشکی زنگان طب‌گستر حضور دارند.

در حاشیه برگزاری نمایشگاه، گروه ورزشی رزمی‌کار اداره تربیت بدنی به اجرای حرکات نمایشی پرداختند.

دفعات مشاهده: 545 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >