Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
صفحه اصلی::
مدیریت ::
مرکز بهداشت شهرستان::
واحد های اداری و پشتیبانی::
مطالب آموزشی::
اخبار سلامت شهرستان سلطانیه::
ورود به اتوماسیون اداری::
مراکز بهداشتی و درمانی::
محاسبه شاخص توده بدنی BMI::
مراسم افتتاح مرکز جامع سلامت آرین شفا مهر سلطانیه::
اطلاعات تماس::
منشور حقوق شهروندی::
گرامیداشت روز بهورز 1395::
درباره شهرستان::
عملکرد ::
نظر سنجی طرح تکریم ارباب رجوع

محتوای اطلاعات ارائه شده توسط سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟

آدرس :

سلطانیه - شهرک کوثر
تلفن :
 13-14-15- 35824512  024
فکس :

عملکرد شهرستان در یک نگاه

:: بازدید آقای دکتر سیاری معاون وزرات بهداشت و آقای دکتر ثمین صدیق نماینده WHO در وزارت بهداشت از کلینیک آرین شفا مهر سلطانیه ::

در پنجمین روز از هفته سلامت  آقای دکتر سیاری معاون محترم وزیر بهداشت ، آقای دکتر ثمین صدیق نماینده محترم WHO در وزارت بهداشت ، آقای دکتر بیگلری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان و آقای دکتر صائینی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان و روسای شبکه های بهداشت شهرستان از کلینیک آرین شفا مهر سلطانیه بازدید نمودند .

آقای دکتر سیاری از کلیه برنامه های در حال اجرای وزارت بهداشت در سطح مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستائی سلطانیه از طریق گفتگو و پرسش از پزشکان و مراقبین سلامت پایش نمودند و در پایان از تسط همکاران شاغل در مرکز به برنامه ها تقدیر نمودند.

در این بازدید آقای دکتر ثمین صدیق در معیت آقای دکتر بیگلری از بخش های مختلف کلینیک از جمله آزمایشگاه ، واحد های دندانپزشکی ، طب کار و ... دیدن نمودند.

دفعات مشاهده: 659 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
شبکه بهداشت و درمان شهرستان سلطانیه
Persian site map - English site map - Created in 0.215 seconds with 1038 queries by yektaweb 3455