Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: ::
اخبار و تازه های بهداشتی::
معرفی شبکه بهداشت::
ریاست شبکه::
گسترش شبکه::
واحد فناوری اطلاعات::
بهداشت محیط::
بهداشت حرفه ای::
بهداشت خانواده::
مبارزه با بیماریها::
آموزش بهداشت و تغذیه::
بهداشت مدارس::
بهداشت دهان و دندان::
سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد::
امور دارویی::
امور آزمایشگاهها::
پزشک خانواده::
مراکز بهداشتی و درمانی::
نظارت بر درمان::
فوریت های پزشکی::
اداری و پشتیبانی::
روابط عمومی و سمعی بصری::
تقدیرنامه ها::
آلبوم تصاویر::
تماس با ما::
امور رفاهی::
سایت شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرم دره را چگونه ارزیابی می کنید؟
فقط ساختار صفحه اصلی خوب می باشد.
فقط محتوی مطالب درج شده خوب می باشد.
ساختار صفحه اصلی و محتوی مطالب درج شده خوب می باشد.
هیچکدام از موارد فوق

:: کشف 10 تن مواد غذایی فاسد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۰ |

با تلاش پرسنل واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان خرم دره بیش از 10 تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و امحاء گردید.

روز سه شنبه مورخ 19/2/96 بازرسین بهداشت محیط شبکه خرم دره با حضور در یک انبار بزرگ عرضه مواد غذایی بیش از 10 تن مواد غذایی که تاریخ مصرف آنها بصورت دستی محو گردیده بود تا احتمالا تاریخ جدیدی بر روی آنها درج و در سطح شهر توزیع گردد را کشف و به شبکه بهداشت انتقال دادند. این اجناس با حضور مهندس محمدی فرماندار شهرستان و نمایندگان دادگستری، اماکن عمومی، صنعت، معدن و تجارت واتاق اصناف صورتجلسه و پس از طی مراحل قانونی توسط پرسنل شبکه و شهرداری در محل دفن زباله شهری امحاء گردید. همچنین واحد مذکور پلمپ و متخلف جهت تصمیم گیری به مراجع قانونی معرفی شد.

AWT IMAGEAWT IMAGEAWT IMAGEAWT IMAGE

دفعات مشاهده: 375 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرم دره Health & Treatment Center of Khoramdareh