[صفحه اصلی ]
:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب بخش
:: بازدید اعتباربخشی مراکز آموزشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: جلسه هم‌اندیشی پزشک خانواده و بیمه روستایی تشکیل شد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (2 خردادماه 96)
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: نهمین المپیاد علمی دانشجویان
:: اطلاعیه ارائه دروس عمومی گروه معارف اسلامی در ترم تابستان جاری
:: کشف قاچاق
:: بهره برداری از مراکزخدمات جامع سلامت توزلو ، زرند و پایگاه فوریت های پزشکی نوربهار و محمودآباد
:: برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری التور برای اصناف
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: عملیات ساختمانی کلینیک‌های ویژه شفیعیه زنجان و خرم‌دره در شرف اتمام است ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۷ |

عملیات ساختمانی کلینیک‌های ویژه شفیعیه زنجان و خرم‌دره در شرف اتمام است

مسئول کلینیک‌های ویژه دانشگاه از اتمام عملیات ساختمانی کلینیک ویژه شفیعیه زنجان و خرم‌دره خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان - دکتر مصطفی محمدی مسئول کلینیک‌های ویژه دانشگاه اظهار کرد: عملیات احداث بزرگترین کلینیک ویژه کشوری (کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی شفیعیه) در حال اتمام است و پس از تجهیز و آماده‌سازی خرداد یا تیرماه آماده بهره‌برداری است.

وی بیان کرد: کلینیک‌های ویژه شهرستان‌های ابهر و خدابنده هم برای خرداد و تیرماه اتمام و کلیه کلینیک‌های استیجاری به کلینیک‌های احداث شده ملکی جدید که برابر با استانداردهای درمانی احداث شده‌اند نقل مکان خواهند کرد.

مسئول کلینیک‌های ویژه دانشگاه احداث کلینیک‌های ویژه را یکی از دستاوردهای بزرگ طرح جهادی و انقلابی و سلامت محور دولت تدبیر و امید دانست و ابراز کرد: دولت تدبیر و امید با این طرح بزرگ و احداث فضای فیزیکی استاندارد درمانی برای اولین بار در سطح کشور مدل و نمونه‌ای را برای خدمات سرپایی درمانی ارائه کرد که تاکنون مورد توجه قرار نگرفته بود.

دکتر محمدی برخورداری از پزشکان متخصص و فوق تخصص تمام وقت، فضای فیزیکی استاندارد درمانی، تجهیزات پزشکی و اداری مناسب، تنوع خدمات سلامت، رعایت کیفیت و استاندارد ویزیت، برخورداری از فناوری‌های نوین شامل سیستم نوبت‌دهی تلفنی و اینترنتی و حضوری و سیستم HIS و دستگاه پوز، پذیرش و صندوق مرکزی، امکانات رفاهی و خدماتی مناسب، تعرفه ناچیز ویزیت و خدمات به خاطر پرداخت یارانه سلامت، تجمیع خدمات سلامت در یک کلینیک و اجرای سیاست پنجره واحد خدمات تشخیصی و درمانی در یک مرکز را از شاخص‌های برجسته این کلینیک‌ها دانست و افزود: اقدامات صورت گرفته دلهره و ترس و نگرانی و دغدغه بیماران از هزینه‌های سنگین درمان بیماری را برطرف کرده و مردم بهانه‌ای برای کنترل به موقع بیماری خود ندارند و این امر منویات مقام معظم رهبری در حوزه سلامت را عملیاتی و محقق کرده است.

وی یادآور شد: کلینیک‌های ویژه در همه شهرستان‌های دارای حداقل شرایط، راه‌اندازی شده و با استقبال عمومی قابل توجه بیش از 3 برابری مواجه شده‌اند و این موضوع نشان‌دهنده درک درست دولت از مشکلات مردم و پاسخ سریع و درست به نیاز فوری و مطالبه جدی مردم و موفقیت وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در عملیاتی کردن پروژه کلینیک‌های ویژه در سطح کشور است.

مسئول کلینیک‌های ویژه دانشگاه اظهار داشت: کلینیک‌های ویژه آثار و برکات بسیار زیادی برای این استان دارد و از اجرای این طرح عدالت محور بیشترین منفعت متوجه شهروندان عزیز و بیماران به خصوص اقشار کم درآمد و آسیب پذیر شده است، علی الخصوص نقاط روستایی و شهرستان‌های محروم که می‌توانند در نزدیک‌ترین محل و در شهرستان خودشان و بدون مراجعه به مرکز استان خدمت بگیرند، جذب و به کارگیری صدها نفر پزشک متخصص و فوق تخصص و اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم برای صدها نفر به عنوان منشی و دستیار و خدمات و ... و فعال‌شدن بسیاری از مراکز و موسسات سلامت در بخش خصوصی از جمله داروخانه، آزمایشگاه، فیزیوتراپی و تصویربرداری و ... واحدهای تجاری مجاور کلینیک‌ها از ثمرات و نتایج دیگر راه‌اندازی و توسعه کلینیک‌های ویژه می‌باشد.

کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی شفیعیه با 5400 مترمربع زیربنا در 5 طبقه با حدود 11 میلیارد تومان اعتبار و بیش از 80 مطب پزشکی و دندان‌پزشکی و بخش‌های مختلف پاراکلینیکی شامل داروخانه، آزمایشگاه، فیزیوتراپی، تصویربرداری (سونوگرافی، رادیولوژی، ماموگرافی، فلوروسکوپی، سی تی اسکن، OPG، گرافی ساده دندان، انواع پروسیجرهای تخصصی شامل اکو کاردیوگرافی، تست ورزش، اسپیرومتری، EMG خدمات پرستاری و ...) است.

دفعات مشاهده: 58 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >