:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: حضور داوطلبانه تیم سلامت مرکز خدمات جامع سلامت گوگجه ییلاق در مناطق زلزله زده کرمانشاه
:: برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از دیابت
:: اعزام تیم درمانی اورژانس زنجان به کرمانشاه جهت امدادرسانی به مصدومین زلزله غرب کشور
:: برنامه دومین همایش دانشکده پزشکی
:: کمیته هماهنگی درون بخشی برنامه های هفته ملی دیابت در شهرستان خدابنده
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: افزایش بیماران کلیوی، لطمات جبران‌ناپذیری برای جامعه دارد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۸ |

افزایش بیماران کلیوی، لطمات جبران‌ناپذیری برای جامعه دارد

کارشناس واحد بیماران انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان از افزایش بیماران دیالیزی خبر داد و اظهار کرد: انجمن کلیوی استان زنجان تعداد 1600 بیمار کلیوی شامل دیالیزی، پیوندی و مراقبتی را تحت پوشش دارد.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان - گلزار باباخانی افزود: از تعداد 1600 بیمار کلیوی، 360 نفر دیالیزی و 1240 نفر مراقبتی و پیوندی است که افزایش بیماران کلیوی زنگ خطری برای جامعه و خانواده‌ها است که می‌تواند لطمات جبران‌ناپذیری را به همراه داشته باشد.

وی عوامل ایجاد بیماری‌های کلیوی را دیابت، فشارخون، وراثت، عفونت، کیست، دفع پروتئین، سنگ کلیه و سایر آسیب‌ها برشمرد و افزود: طبق گزارشات رسیده، مبتلایان به دیابت با میانگین 41 درصد بیشترین افراد مبتلا به بیماری‌ها کلیوی هستند و فشارخون نیز دومین عامل در ابتلا به بیماری‌های کلیوی به شمار می‌رود.

کارشناس واحد بیماران انجمن کلیوی بالاترین سن پذیرش بیماران دیالیزی و پیوندی را 80-60 سال و بیماران مراقبتی را 60-40 سال عنوان و تصریح کرد: کمترین سن پذیرش بیماران دیالیزی و پیوندی 20-1 سال و بیماران مراقبتی 100-80 سال است.

باباخانی با اشاره به این که کودکان و به ویژه نوزادان نیز از این بیماری مستنثنی نیستند و یکی از مهم‌ترین علت‌های شیوع ابتلای کودکان به نارسایی کلیه، عفونت‌ ادراری و برگشت ادرار به کلیه‌ها (ریفلاکس ادراری) است که در این حالت، ادرار از مثانه به کلیه بازمی‌گردد و اگر این عامل در کودک شناسایی نشود، کودک به نارسایی کلیه مبتلا می‌شود، گفت: از دیگر علت‌های شیوع بیماری کلیوی در کودکان، تنگی ابتدا یا انتهای حالب است که این بیماری مادرزادی ممکن است با عوارضی همچون دل‌درد، دل‌پیچه، گریه و بی‌قراری، بی‌اشتهایی و کاهش وزن همراه باشد

وی در ادامه با تاکید بر این که تعداد 8 بیمار دیالیزی زیر 20 سال هستند، خاطرنشان کرد: 51 نفر از بیماران کلیوی زیر 20 سال پیوند شده و 38 نفر از بیماران کلیوی زیر 12 سال نیز در انجمن کلیوی دارای پرونده بوده و تحت مراقبت و اقدامات پیشگیرانه هستند.

کارشناس واحد بیماران انجمن کلیوی با اشاره به این که بیماران دیالیزی سه روز در هفته باید به مدت 4 ساعت دیالیز شوند و این مساله باعث می‌شود تا از لحاظ معیشتی دچار مشکلاتی شوند، افزود: کاهش سطح درآمد بیماران دیالیزی عاملی برای عدم ترغیب آنان به انجام عمل پیوند کلیه است و این مساله باعث می‌شود تا آنان برای ادامه زندگی همچنان به دیالیز ادامه دهند و این درحالی است که پیوند کلیه از زنده 52 درصد و از جسد 48 درصد گزارش می‌شود.

وی عدم رعایت رژیم غذایی مناسب، عدم مصرف روزانه مایعات به مقدار کافی و نداشتن تحرک را از عوامل ابتلا به سنگ کلیه عنوان کرد و اظهار داشت: 69 درصد مبتلایان به بیماری‌های کلیه از جامعه شهری و 31 درصد از جامعه روستایی است که از این تعداد 53 درصد را زنان و 47 درصد را مردان تشکیل می‌دهد.

باباخانی از حضور خیّرین در این انجمن در راستای کمک به پیوند کلیه و مسائل معیشتی بیماران دیالیزی سخن گفت و افزود: انسان‌های نیکوکاری در شهرمان هستند که بیماران را فراموش نمی‌کنند و با حضور در انجمن کلیوی و با حمایت‌های خود بار سنگینی را از دوش این خانواده‌ها برمی‌دارند و انجمن حمایت از بیماران کلیوی با تکیه بر آنان بیماران دیالیزی را به انجام عمل پیوند کلیه تشویق می‌کند تا مشکلات آنان که از عواقب دیالیز می‌باشد، مرتفع شود.

دفعات مشاهده: 165 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >