:: برگشت به صفحه اصلي دانشگاه برگشت به صفحه اصلي مركز ::
صفحه اصلی::
آشنایی با مرکز::
حوزه ریاست::
حوزه مدیریت::
حوزه خدمات پرستاری::
معاونت آموزشی و پژوهشی::
بخشهای درمانی مرکز::
واحدهای پاراکلینیک::
درمانگاههای تخصصی::
دفتر بهبود کیفیت و اعتبار بخشی::
فناوری اطلاعات ( IT )::
ارتباط با بیماران::
ارتباط با کارکنان مرکز::
روابط عمومی مرکز::
امور رفاهی کارکنان::
واحد رسیدگی به شکایات::
فرم گزارش دهی خطا::
آرشیو اخبار و اطلاعات مرکز::
آلبوم تصاویر::
اخبار و رویدادها::
تماس با ما::
فرم رضایت سنجی کارکنان

امور حقوقی
فرم ارائه پیشنهاد

فرم ارتباط با معاون آموزشی

واحد توسعه تحقیقات بالینی

پیوندهای مفید

بازدید کننده گرامی در صورت تمایل نظر خود را درباره سایت ثبت فرمایید.

:: مراسم تجلیل از دست اندرکاران واحد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۲۸ |

بمناسبت یکصدمین تزریق داروی ترومبولیتیک RTPA به بیماران سکته حاد مغزی مراجعه کننده به اورژانس

از پزشکان، پرستاران و واحدهای پاراکلینیکی مرکز تقدیر بعمل آمد

سکته مغزی دومین عامل مرگ و میر در ایران می باشد. در سال حدود صدهزار سکته مغزی در کشور رخ میدهد که 25 درصد سکته ها در افراد زیر 55 سال روی میدهد. 70 درصد افرادی که دچار سکته مغزی می شوند شغل خود را از دست می دهند و 30 درصد قادر به راه رفتن نیستند و 10 درصد فوت میکنند. شایعترین عامل ناتوانی افراد مسن می باشد. آمار فوق نشان دهنده اهمیت سکته مغزی می باشد.

واحد درمان سکته مغزی SCU وظیفه درمان بیماران سکته مغزی را بر عهده دارد که از اول تیرماه 95 در غالب طرح تحول سلامت در بیمارستان ولیعصر(عج) افتتاح گردیده است.

تا قبل از افتتاح SCU زنجان تمامی بیماران سکته مغزی طبق روش های قدیمی مرسوم در 50 سال گذشته درمان می شدند و درمان صرفا مبتنی بر عدم تکرار سکته مغزی بوده و امکان درمان سکته اخیر وجود نداشته است.

با تاسیس واحد درمان سکته حاد مغزی در زنجان امکان حل کردن لخته منجر به سکته بوجود آمد که در صورت مراجعه بموقع بیمار (زیر 3-4 ساعت) از شروع علائم با تزریق داروی اکتیلاز لخته حل و بیمار درمان میشود و در اغلب موارد بدون عارضه بر سر شغل و خانواده خود باز میگردد.

هزینه این دارو 28 میلیون ریال می باشد که تحت پوشش طرح تحول سلامت می باشد.

در ایران 55 مرکز درمان سکته مغزی از سال 94 تاسیس گردیده است که SCU زنجان بلحاظ آمار موجود بر اساس تعداد بیماران درمان شده و بر مبنای جمعیت تحت پوشش مقام اول کشور را دارد.

دفعات مشاهده: 1037 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

آدرس : زنجان - بالاتر از میدان ولیعصر - مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر ( عج ) ---- شماره تماس : 5-33770801-024 ---- دورنگار :33770757-024 ---- آدرس پست الکترونیکی : valiasr@zums.ac.ir - کد پستی : 77978-45157