شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶
leader
webda
اخبار دانشگاهمرکز شبانه‌روزی جامع خدمات سلامت شهری و روستائی شهر حلب افتتاح گردید

آلبوم تصاویر

مرکز شبانه‌روزی جامع خدمات سلامت شهری و روستائی شهر حلب افتتاح گردید

با حضور دکتر علیرضا بیگلری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان و دکتر خاتمی نماینده مردم ماهنشان و ایجرود در مجلس شورای اسلامی، مرکز شبانه‌روزی جامع خدمات سلامت شهری و وروستائی شهر حلب افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان - بعد از ظهر روز سه‌شنبه 26 اردیبهشت‌ماه سال‌جاری، دکتر علیرضا بیگلری در این مراسم به اهمیت حوزه بهداشت و درمان اشاره کرد و افزود: دولت یکی از مهم‌ترین نیازهای جامعه یعنی بهداشت و درمان را در اولویت توسعه قرار داد که نتیجه آن توسعه شاخص‌های مختلف آن بوده است.

وی کشور ایران را از موفق‌ترین کشورها در حوزه بهداشت و درمان عنوان کرد و یادآور شد: بعد از انقلاب اسلامی شاهد کاهش مرگ و میر کودکان و مادران باردار هستیم و همچنین خدمات بهداشتی و درمانی کشور امروز تا روستاهای مختلف کشور گسترش پیدا کرده و سبب ریشه‌کن شدن بسیاری از بیماری‌ها از جمله فلج اطفال شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان افزود: بعد از ابلاغ سیاست‌های کلی سلامت از سوی مقام معظم رهبری، تحولی اساسی را در نظام سلامت شاهد هستیم.

مدیر ارشد دانشگاه ضمن یادی از مرحوم اکبر احمدی خیر این مرکز، راه اندازی این مرکز را گامی دیگر در راستای توسعه خدمات طرح تحول نظام سلامت در عرصه بهداشت مردم شهرستان عنوان نمود.

دکتر بیگلری با بیان این‌که امروزمان بهتر از دیروز است، ان‌شاء‌الله نسبت به امروز فردای بهتری نیز خواهیم داشت، به مردم و مسئولین و بزرگان منطقه توصیه کرد که در کنار کادر این مرکز جهت ارتقاء شاخص‌ها تلاش کنند.

دکتر خاتمی نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم از زحمات مسئولین دانشگاه بالاخص دکتر بیگلری در پیگیری و افتتاح این مرکز قدردانی نمود و اظهار کرد: یکی از ارکان نظام سلامت، افزایش دسترسی به خدمات سلامت است که افتتاح این مرکز ازجمله این خدمات است.

وی افزود: با توجه به وسعت، امکانات و تسهیلات برای ارائه خدمات، این‌شاء‌الله ارائه خدمات در فضای مناسب و مطلوب ارائه گردد.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بعد از انقلاب اسلامی جایگاه آموزش پزشکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار شده است و بویژه در سال‌های اخیر در بخش سلامت اهتمام ویژه‌ای صورت گرفته است.

نماینده مردم ماهنشان و ایجرود در مجلس شورای اسلامی نعمت سلامت و امنیت را دو مولفه مهم برشمرد و اظهار کرد: حتی نعمت سلامت بر امنیت نیز رجحان دارد، چراکه اگر سلامتی نباشد تمام نعمت‌ها نیز لذتی ندارد.

دکتر خاتمی خاطرنشان کرد: در سایه‌سار اجرای تحول نظام سلامت، 3 نکته مهم حاصل شد ازجمله کاهش پرداختی‌ها از جیب مردم، رسیدگی به زیرساخت‌ها و افزایش دسترسی به خدمات سلامت صورت گرفت.

دکتر محمدرضا صائینی معاون بهداشت دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت استان زنجان نیز در این مراسم به طرح تحول نظام سلامت و برکات آن در جامعه اشاره نمود و اظهار کرد: یکی از اهداف طرح تحول سلامت رسیدگی به وضعیت سلامت مردم مناطق محروم بوده است که با راه‌اندازی مراکز خدمات جامع سلامت با حضور پزشک، ماما و کارشناسان بیماری‌ها توانستیم سرعت ارائه خدمات را بالا ببریم.

وی افزود: در بحث سلامت تفاهم‌نامه‌ای به امضا رسید که در مجموع استان ۲۲۶ پروژه در بحث سلامت به بهره‌برداری خواهد رسید که بیش از ۸۰ میلیارد تومان برآورد هزینه آن شده است که براساس این تفاهم‌نامه، 14 پروژه با اعتباری بالغ بر 4 میلیارد و دویست هزار تومان برای شهرستان ایجرود درنظر گرفته شده است.

معاون بهداشت دانشگاه ضمن یادی از مرحوم اکبر احمدی خیر این مرکز، تصریح کرد: همه خدمات دهان و دندان برای افراد زیر ۱۴ سال در مناطق روستایی و زیر ۲۰ هزار نفر رایگان است و این در قالب طرح جامع سلامت است و در سطح استان ۹۴.۶ درصد مردم پرونده سلامت الکترونیکی دارند و برای همه گروه‌های سنی بسته خدمتی ارائه شده است.

معاون بهداشت دانشگاه یادآور شد: امید به زندگی نسبت به قبل از انقلاب رشد بسیاریافته و امید به زندگی در مردان ۷۹ سال و در زنان ۸۰.۵ سال است.

در این مراسم مهندس بیات فرماندار ایجرود ضمن تقدیر از زحمات دست‌اندرکاران حوزه سلامت، اقدامات این حوزه را مایه افتخار نظام اسلامی برشمرد.

دکتر ابراهیم خسروشاهی نیز در این مراسم گزارشی از روند مراحل ساخت این پروژه ارائه نمود.

گفتنی است این مرکز در زمینی به مساحت 738 متر مربع در دو طبقه با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد ریال احداث با حضور دکتر محمدرضا مهراسبی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، بخشدار، شهردار و رئیس و اعضای شورای شهر حلب و جمعی از مسئولین شهرستانی و اهالی شهر حلب، افتتاح شد.