:: برگشت به صفحه اصلي دانشگاه برگشت به صفحه اصلي مركز ::
صفحه اصلی::
آشنایی با مرکز::
حوزه ریاست::
حوزه مدیریت::
حوزه خدمات پرستاری::
معاونت آموزشی و پژوهشی::
بخشهای درمانی مرکز::
واحدهای پاراکلینیک::
درمانگاههای تخصصی::
دفتر بهبود کیفیت و اعتبار بخشی::
فناوری اطلاعات ( IT )::
ارتباط با بیماران::
ارتباط با کارکنان مرکز::
روابط عمومی مرکز::
نماینده نهاد رهبری در مرکز::
امور رفاهی کارکنان::
واحد رسیدگی به شکایات::
فرم گزارش دهی خطا::
آرشیو اخبار و اطلاعات مرکز::
آلبوم تصاویر::
اخبار و رویدادها::
تماس با ما::
نرم افزار نوبت دهی اندروید
اطلاع رسانی همایش ها

28الی 31 فروردین 1397
فرم ها

امور حقوقی
واحد توسعه تحقیقات بالینی

واحد توسعه
تحقیقات بالینی مرکز

پیوندهای مفید

بازدید کننده گرامی در صورت تمایل نظر خود را درباره سایت ثبت فرمایید.

:: بازدید سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به همراه جمعی از مدیران و مسئولین استانی از بخش دیالیز مرکز ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۰ |

در این بازدید که با همراهی جمعی از مدیران و مسئولین استان و در راستای اهداف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص تکریم اقشار آسیب پذیر و به منظور بررسی مشکلات بیماران خاص صورت پذیرفت، آقای طهماسبی مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی در خصوص مسائل و مشکلات  بیماران دیالیزی و نحوه ارائه خدمات انجمن به بیماران توضیحاتی ارائه نمودند. در پایان این بازدید از پرستاران این بخش با اهداء لوح تقدیر و قدردانی بعمل آمد.

دفعات مشاهده: 1472 بار   |   دفعات چاپ: 67 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

آدرس : زنجان - بالاتر از میدان ولیعصر - مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر ( عج ) ---- شماره تماس : 4-33770801-024 ---- دورنگار : 33770757-024 و 33770751-024---- آدرس پست الکترونیکی : valiasr@zums.ac.ir - کد پستی : 77978-45157