:: برگشت به صفحه اصلي دانشگاه برگشت به صفحه اصلي مركز ::
صفحه اصلی::
آشنایی با مرکز::
حوزه ریاست::
حوزه مدیریت::
حوزه خدمات پرستاری::
معاونت آموزشی و پژوهشی::
بخشهای درمانی مرکز::
واحدهای پاراکلینیک::
درمانگاههای تخصصی::
دفتر بهبود کیفیت و اعتبار بخشی::
فناوری اطلاعات ( IT )::
ارتباط با بیماران::
ارتباط با کارکنان مرکز::
روابط عمومی مرکز::
امور رفاهی کارکنان::
واحد رسیدگی به شکایات::
فرم گزارش دهی خطا::
آرشیو اخبار و اطلاعات مرکز::
آلبوم تصاویر::
اخبار و رویدادها::
تماس با ما::
فرم رضایت سنجی کارکنان

امور حقوقی
فرم ارائه پیشنهاد

فرم ارتباط با معاون آموزشی

واحد توسعه تحقیقات بالینی

پیوندهای مفید

بازدید کننده گرامی در صورت تمایل نظر خود را درباره سایت ثبت فرمایید.

:: بازدید سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به همراه جمعی از مدیران و مسئولین استانی از بخش دیالیز مرکز ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۰ |

در این بازدید که با همراهی جمعی از مدیران و مسئولین استان و در راستای اهداف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص تکریم اقشار آسیب پذیر و به منظور بررسی مشکلات بیماران خاص صورت پذیرفت، آقای طهماسبی مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی در خصوص مسائل و مشکلات  بیماران دیالیزی و نحوه ارائه خدمات انجمن به بیماران توضیحاتی ارائه نمودند. در پایان این بازدید از پرستاران این بخش با اهداء لوح تقدیر و قدردانی بعمل آمد.

دفعات مشاهده: 1239 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

آدرس : زنجان - بالاتر از میدان ولیعصر - مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر ( عج ) ---- شماره تماس : 5-33770801-024 ---- دورنگار :33770757-024 ---- آدرس پست الکترونیکی : valiasr@zums.ac.ir - کد پستی : 77978-45157