:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
رفاهی و ورزشی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
آمار و اطلاعات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

نظرسنجی درون سازمانی
:: آغاز طرح سلامت تابستانی اورژانس115استان زنجان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲ |

آغاز طرح سلامت تابستانی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی زنجان

AWT IMAGEطرح سلامت تابستانی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان زنجان با آماده باش ۵۰ پایگاه شهری و جاده ای از امروز آغاز گردید.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به آماده باش تمام پایگاههای شهری،جاده ای و اورژانس هوایی افزود :طرح امداد و سلامت تابستانی اورژانس ۱۱۵ استان زنجان همزمان با اورژانس کشور از امروز ۱ تیر ماه آغاز شد و در این طرح تمام پایگاههای شهری و جاده ای استان در آماده باش کامل و آماده ارائه خدمات به همشهریان و مسافرین عزیز خواهند بود.

دکتر علیرضا زراعتچی اظهار کرد:در این طرح ۵۰ پایگاه فوریت های پزشکی  سطح استان با آمبولانس های مجهز  به همراه ۳۵۰ نفر از پرسنل مجرب اورژانس مشارکت خواهند داشت.
دکتر زراعتچی خاطر نشان کرد:پرسنل پایگاههای اورژانس جاده ای جهت کاهش زمان رسیدن در حوادث و موارد اورژانسی احتمالی و همراهی با مسافرین همه روزه از ساعت ۱۸-۲۴ و در روز های تعطیل و پرترافیک از ساعت ۸ -۱۲در کنار جاده ها استقرار خواهند داشت.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان بیان کرد: با توجه به وقوع تصادفات عمدتاً در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها تمهیدات لازم جهت پوشش مناسب در مبادی ورودی و خروجی شهرها از جمله وجود ذخیره تجهیزات مصرفی، دارو و لوازم مورد نیاز در پایگاه های اورژانس ۱۱۵در نظر گرفته شده است.
طرح امداد تابستانی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان زنجان تا ۳۱ شهریور ماه ادامه خواهد داشت.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center