Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
:: ::
صفحه اصلی::
مدیریت::
مرکز بهداشت شهرستان::
نظارت بر درمان::
مراکز مشاوره::
واحدهای اداری و پشتیبانی::
واحد IT::
فوریتهای پزشکی::
گزراش عملکرد::
آرشیو اخبار::
مرکز آموزش بهورزی ::
نرم افزار های سلامت::
کانون بسیج جامعه پزشکی ::
مراکز خدمات جامع سلامت شهری ::
پایگاههای خدمات جامع سلامت::
با قرآن کریم
لطفا نظر خود را در خصوص وبگاه شبکه بهداشت و درمان ابهر ثبت نمایید.

آدرس:

ابهر، طالقانی جنوبی، خیابان خلیل طهماسبی

تلفن: 35224006-024

نمابر: 35244726-024

:: ون ایدز در ابهر راه اندازی شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۱۲ |

دکتر شعبانی – سرپرست  شبکه بهداشت و درمان شهرستان ابهر از استقرار  خودروی  ون «مشاوره پیشگیری از ایدز» در ابهر خبر داد.

دکتر شعبانی در گفتگو با خبرنگار وب دا - ابهر گفت: واحد پیشگیری از ایدز مرکز بهداشت شهرستان ابهر در راستای اجرای برنامه چهارم کشوری کنترل ایدز و باهدف افزایش آگاهی جامعه درزمینهٔ بیماری ایدز، خودروی ون ایدز را در سطح  شهر ابهر مستقر نمود است.

وی ادامه داد: این برنامه در قالب استقرار تیم  «مشاوره و پیشگیری از ایدز» از مورخه 12/04/96 روز یک شنبه  در محله‌های شهرابهر شروع به فعالیت کرده است.

سرپرست  شبکه بهداشت و درمان ابهرگفت: در این طرح علاوه بر آموزش‌های فردی و گروهی با ارائه بروشور و تراکت آموزشی به همشهریان، اطلاع‌رسانی صحیحی درزمینهٔ بیماری ایدز انجام می‌شود.

وی افزود: افراد مراجعه‌کننده به این پایگاه سیار، توسط کارشناسان پیشگیری مورد مشاوره‌ قرارمی گیرند و در صورت نیاز با استفاده از تست تشخیص سریع ( رپیت تست)، برای آن‌ها آزمایش ایدز به صورت کاملا رایگان انجام می‌شود.

شعبانی در پایان تأکید کرد: مشاور و آزمایش HIV رایگان بوده و گروههای هدف می توانند جهت اطلاع بیشتر با شماره تلفن35240287 مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری 17 شهریور  تماس بگیرند.

AWT IMAGEAWT IMAGEAWT IMAGEAWT IMAGE

دفعات مشاهده: 224 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >