دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۱۸ |

آلبوم تصاویر

افزایش امید به زندگی از اهداف برنامه سیاست‌های ابلاغی جمعیت است

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت وزارت بهداشت، هدف ششم از سیاست‌های ابلاغی جمعیت را افزایش امید به زندگی و کاهش مرگ زودهنگام افراد  ۳۰ تا ۷۰  سال برشمرد.
پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب‌دا _ زنجان_ دکتر محمداسماعیل مطلق در نشست معاونین بهداشت دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور در زنجان گفت: باید با توجه به سند توسعه پایدار و سند کاهش کنترل عوامل خطر و بیماری‌های غیرواگیر در حیطه مراقبت‌های بهداشتی و کاهش آسیب و ترویج خودمراقبتی، قدم برداشت .
وی افزود: جمعیت میانسالان کشور براساس سرشماری سال ۹۰ مرکز آمار بالغ بر ۲۷ میلیون نفر و در سرشماری سال ۹۵ بالغ بر ۳۳ میلیون و ۲۶۵ هزار و ۵۰۵ نفر بوده است.
مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: وجود ۹.۲ درصد جمعیت بالای ۶۰ سال در کشور براساس سرشماری سال ۹۵ و مقایسه با سال ۹۲ که ۸.۲ درصد بوده است، نشان داد موفقیت بهداشتی در این زمینه چالش برانگیز است .
به گفته دکتر مطلق، مرگ افراد ۳۰ تا ۷۰ سال در سال ۹۴  برابر با ۱۷.۹ درصد و میزان این مرگ ۳۱۴.۵۱ درصد هزار نفر بوده است و تا پایان برنامه ششم ده درصد مدنظر قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه هدف نهایی افزایش امید زندگی سالم، در میانسالی و سالمندی است گفت: افزایش پوشش خدمات نوین سلامت میانسالان به میزان ۷۰ درصد جمعیت تحت پوشش تا پایان برنامه ششم توسعه، ارتقای کیفیت خدمات سلامت سالمندان، پیشگیری از عوارض اجتناب ناپذیر سنین سالمندی و کاهش ناتوانی افراد سالمند، افزودن خدمات حمایتی برای نیازهای سالمندی از اهداف واسطه‌ای هست که دنبال می‌شود .

نشست سراسری معاونین بهداشت دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور به مدت 3 روز در مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان درحال برگزاری است.

دفعات مشاهده: 787 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2561 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 93 کاربر