Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
صفحه اصلی::
ریاست بیمارستان::
مدیر داخلی::
خدمات الکترونیک و واحد(I.T)::
مدیر خدمات پرستاری::
بخشهای درمانی::
دفتر بهبود کیفیت::
دفتر رسیدگی به شکایات::
قوانین و مقررات::
راهنمای مراجعین::
اخبار بیمارستان::
معرفی مرکز::
نقشه بیمارستان::
آموزش همگانی::
فهرست داروئی ایران::
پزشک خانواده::
خیرین بیمارستان::
روابط عمومی::
رسالت و سیاست بیمارستان::
فرم پیشنهادات و انتقادات::
تماس با ما::
راهنمای کارکنان جدیدالورود

همکار گرامی، ضمن خیر مقدم جهت حضور و شروع فعالیت شما در این مرکز، به منظور آشنایی هرچه بیشترخواهشمند است به  مدیریت دفتر خدمات پرستاری یا دفتر حاکمیت بالینی مرکز تماس حاصل فرمائید.

دریافت اطلاعات پایگاه
میزان رضایت شما از مطالب وب سایت به چه میزان است ؟
زیاد
کم

میزان رضایت شما از خدمات سرپایی به چه میزان است ؟
زیاد
کم

ميزان رضايت شما از خدمات بستري به چه ميزان است؟
زياد
كم

ميزان رضايت شما از واحدهاي اداري به چه ميزان است؟
زياد
كم

AWT IMAGE

:: همایش ترویج بارداری سالم و زایمان ایمن ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۶ |

این همایش با هدف ترویج زایمان طبیعی و ایمن با نظارت ریاست محترم بیمارستان و مدیر خدمات پرستاری در روز ۲۲/۴/۱۳۹۶ در ساعت ۱۰-۱۲ برگزار گردید.

محورهای همایش:

توانمندسازی مادران باردار

جلب مشارکت پدران در حمایت از ترویج زایمان طبیعی

گردهمایی مادران باردار

حضور پدران به همراه مادران باردار در آموزش های دوران بارداری

ارائه آموزش های لازم در خصوص زایمان طبیعی (زایمان طبیعی با روش های بی دردی  دارویی و غیر دارویی و زایمان فیزیولوژیک)

فواید شرکت در کلاس های آمادگی زایمان

فراهم آوردن محیطی مناسب جهت عرضه آخرین یافته ها و دستاوردهای محققین و دانشجویان در قالب کنفرانس و پایان نامه

توسعه علم و دانش در حوزه بارداری ایمن

کلیه مطالب مرتبط با بارداری سالم

زایمان و سلامت مادر و نوزاد

تجربیات ارزنده در زمینه  روش های کاهش درد دارویی زایمان توسط خانم یاری فرد و حسین خانی

بهداشت روانی دوران بارداری و پس از زایمان

مشاوره قبل و پس از بارداری

برنامه های ملی سلامت مادرو جنین

بسترسازی برای تقویت همکاری ارگان های مرتبط  در زمینه بارداری و سلامت مادران

اطلاع رسانی همایش:

نصب بنر در سطح شهر و میادین  اصلی

توزیع  پوستر در سطح  درمانگاه ها ، شبکه بهداشت، بخش های مختلف بیمارستان  امدادی ، کلینیک ها، مطب ها و آزمایشگاه های خصوصی

شبکه اجتماعی

بیلبرد

اطلاع  رسانی از طریق امور بانوان  و شبکه بهداشت به ادارات مختلف

اطلاع رسانی از طریق کلاس مادران

AWT IMAGE

همایش در تاریخ ۲۲/۴/۱۳۹۶ در ساعت ۱۰-۱۲ صبح در سالن  کنفرانس بیمارستان  امدادی با حضور بیش از هشتاد نفر از مادران باردار که پنج نفر از این مادران به اتفاق همسرشان شرکت کرده بودند ، برگزار گردید.

ابتدا در مورد کلاس های آمادگی پیش از زایمان ، اهداف  و نحوه شرکت در آن ، کلاس ی های بیمارستان امدادی و زمان آن، معرفی  مربیان کلاس ها ، امکانات بیمارستان  خصوصا بلوک  زایمان جهت زایمان  جهت زایمان طبیعی  و حضور همراه در کنار مادر در زمان زایمان  توضیحاتی توسط مربی کلاس مادران داده شد .

پخش کیلیپ راجع به کلاس مادران و امکانات بلوک زایمان و پاسخ  سوالات  تکامل جنین و عکس های  بلوک زایمان  و کلاس آمادگی زایمان

مبحث بعدی راجع به نوزاد و نحوه مراقبت  از نوزاد ، شیردهی و باورهای غلط در شیردهی و مراقبت نوزاد توسط خانم فخیمی  کارشناس شیر مادر و مربی کلاس مادران ارائه گردید .

مبحث دیگر توسط خانم قاسمی  یکی از ماماهای بلوک زایمان  در بیمارستان امدادی راجع به زایمان فیزیولوژیک ، روند زایمان فیزیولوژیک ، مزایای زایمان فیزیولوژیک و تفاوت آن با زایمان طبیعی مداخله ای ارائه گردید.

پذیرایی  و  پاسخ به  سوالات

مبحث بعدی توسط دکتر صدری متخصص بیهوشی راجع به زایمان بی درد دارویی ( انتونکس، اپیدورال، اسپینال ) و بیهوشی عمومی ، مزایا و عوارض زایمان بی درد و باورهای غلط ارائه گردید و به سوالات  در این مورد پاسخ داد ه شد.

و در آخر  شرکت کننده از غرفه ایی که در مجاورت  همایش برپا شده  بود  بازدید کردند  و مطالب آموزشی ( کتاب ، پمفلت  ، پوستر ، سی دی  ، پکیج آموزشی حاوی کتاب و پمفلت و پوستر ) به ایشان داد ه شد.

دفعات مشاهده: 132 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >