Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
صفحه اصلی::
محورهای علمی همایش::
راهنمای تهیه و تنظیم خلاصه مقاله::
اخبار همایش::

:: همایش قرآن پژوهی و طب ::
به یاری خداوند متعال، همایش " قرآن پژوهی و طب " با هدف ارائه نظرات علمی و نتایج پژوهش های انجام شده در زمینه مفاهیم و تفاسیر و پژوهش های قرآنی در بهداشت و سلامت تن و روان و تبادل نظر در خصوص بهره گیری موثر از این منبع الهی در جهت سلامت و بهروزی جامعه در تاریخ 11 لغایت 12 اسفند 1389 توسط کمیته تحقیقات دانشجوئی و با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری مستقر در دانشگاه درمرکز همایش های بین المللی روزبه ،برگزار می گردد.

از عموم صاحب نظران، اساتید و دانشجویان عزیز دعوت می شود خلاصه مقالات خود را حداکثر تا تاریخ 20/11/1389 از طریق پست الکترونیک همایش به آدرس : Quranteb@zums.ac.ir به دبیرخانه همایش ارسال فرمایند.

ثبت نام و شرکت در همایش رایگان می باشد.

همایش دارای امتیاز بازآموزی می باشد.

دفعات مشاهده: 5613 بار   |   دفعات چاپ: 784 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 153 بار   |   0 نظر