Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
معرفی معاون درمان::
اهداف و رسالت معاونت درمان::
مدیریت امور بیماریها و مراکز تشخیصی درمانی ::
مدیریت نظارت بر درمان::
مدیریت تجهیزات پزشکی::
مدیریت امور آزمایشگاهها::
مدیریت پرستاری::
مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی::
واحد اعتباربخشی بیمارستانها::
واحد اقتصاد درمان::
طرح تحول نظام سلامت::
واحدهای اداری مالی::
مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانها::
ستاد هدایت , اطلاع رسانی و رسیدگی به امور درمان::
مطالب علمی و آموزشی::
میز خدمت::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
خود ارزیابی مطب ها::
جشنواره دائمی سلامت کودک و نوجوان::
روابط عمومی ::
کلینیکهای ویژه::
آمار (جدید)::
ارتباط با ما::
فرم گزارش حوادث و وقایع ناخواسته(Never Event)

دریافت اطلاعات پایگاه
نظر شما درباره نحوه اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستانها چیست ؟

:: به همت مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ سامانه پایش‌ مراقبت‌های درمانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۲ |
AWT IMAGE
به همت مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛سامانه پایش‌ مراقبت‌های درمانی "MCMC" در قطب آمایشی 6 راه‌اندازی شد.
سامانه پایش‌ داده‌های مراقبت‌های درمانی (mcmc) در دانشگاه علوم پزشکی زنجان به‌‌عنوان دبیرخانه شورای کلان منطقه 6 آمایش کشور با حضور لیلا خیراتی مدیر مرکز پایش‌ داده‌های مراقبت‌های درمانی (mcmc) اورژانس کشور و مسئولین سامانه پایش‌ داده‌های مراقبت‌های درمانی (mcmc) دانشگاه‌های عضو کلان منطقه‌ 6 آمایش کشور شامل: دانشگاه‌های علوم پزشکی زنجان، قزوین، اراک، البرز، قم و دانشکده پزشکی ساوه و خمین راه‌اندازی شد.
به گزارش وب‌دا، سامانه پایش‌ داده‌های مراقبت‌های درمانی (mcmc) یک واحد مدیریتی نظارتی در سازمان اورژانس کشور است که متناظر آن در همه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ایجاد خواهد شد.
این مرکز با هدف اصلاح فرآیندها در حوزه درمان اعم از خدمات اورژانسی پیش‌بیمارستانی و بیمارستانی، برقراری ارتباط موثر و هماهنگ در تمامی سطوح حوزه درمان شامل بیمارستان، دانشگاه و وزارت بهداشت، شناسائی موثر مشکلات و تسریع در ارائه خدمات است و فرآیندهای آن متکی به یک سامانه منسجم اطلاعاتی نظارتی فرآیندگرا و نتیجه‌گرا است.
دفعات مشاهده: 230 بار   |   دفعات چاپ: 41 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code