Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بخش‌های اصلی
معاونت غذا و دارو::
اداره دارو::
اداره غذا::
آزمایشگاه کنترل::
مدیریت تحقیق و توسعه::
اطلاع رسانی غذا، آرایشی و بهداشتی::
اداره تجهیزات پزشکی::
نظرسنجی و شکایت::
آرشیو اخبار::
تماس با ما::
داروخانه رجایی::
::
سلامت

پیام های داروئی

پیام های غذائی

ابلاغیه های تغییر قیمت دارو

سامانه اطلاعات بیمه ای نسخ پزشکان

..
تجهیزات و ملزومات پزشکی

فرم گزارش حوادث در تجهیزات پزشکی

فرم گزارش حوادث در ملزومات پزشکی

..
پست الکترونیک
AWT IMAGE
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
آخرین مطالب بخش
:: دوره آموزشی
:: دوره آموزشی
:: همایش
..
:: آموزش ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۶ | 
برگزاری دوره آموزشی قطب ۶ کشوری با عنوان شیمی روغن ها و تعیین تقلبات در روغن
در راستای بازآموزی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و کارشناسان آزمایشگاه کنترل  و ارتقاء تعامل دانشگاههای قطب ۶ کشوری دوره آموزشی با عنوان « شیمی روغن ها و تعیین تقلبات در روغن »  به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد.
این نشست آموزشی در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان زنجان در مورخ های ۱۵ و ۱۴ مرداد ماه ۱۳۹۶ ، با حضورکارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و کارشناسان آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو، شبکه های بهداشت و درمان شهرستانهای تحت پوشش استان زنجان و همچنین کارشناسان آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا و دارو قطب ۶ کشوری از دانشگاههای علوم پزشکی اراک – البرز – ساوه – قزوین و قم برگزار گردید.
دکتر صدیف آزاد مرد دمیرچی هیات علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز  در خصوص انواع روغن ها، شیمی روغن­ها و چگونگی تشکیل اسیدهای جرب ترانس و مضرات آنها و همچنین تقلبات در روغن­ها بیان مطالب نمودند.

 
دفعات مشاهده: 114 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان