Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بازگشت به صفحه اصلی::
اعضای دبیرخانه::
کمیته مشورتی طرح تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی زنجان::
بسته های تحول و نوآوری::
تفاهم نامه::
مأموریت های ویژه منطقه::
مأموریت های مشترک مناطق::
صورتجلسات دبیرخانه::
اخبار و رویدادهای تحول و نوآوری در آموزش پزشکی::
مرکز سنجش صلاحیت های بالینی کلان منطقه شش آمایشی کشور::
ارسال مدارک و مستندات::
گالری تصاویر::
ارتباط با ما::

:: جلسه مسئولین کارگروه های طرح تحول و نوآوری در آموزش پزشکی و نیز برنامه عملیاتی معاونت و مدیرا کمیته های EDC دانشگاه در تاریخ 18/05/96 برگزار گردید ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۹ |
جلسه مسئولین کارگروه های طرح تحول و نوآوری در آموزش پزشکی و نیز برنامه عملیاتی معاونت و مدیرا کمیته های EDC دانشگاه در تاریخ 18/05/96 برگزار گردید.
در این جلسه گزارش عملکرد هر یک از کارگروه ها در سال 96 نقاط قوت و ضعف آنها و نیز برنامه های هر کارگروه جهت ارتقا و بهبود وضعیت موجود و دیگر برنامه های کارگروه ها مورد بررسی قرار گرفت و مسئولین هر کارگروه پیشنهادات و برنامه های خود در ادامه سال بیان کردند. در ادامه جلسه از مسئولین کارگروه ها و مدیران کمیته های EDC دانشگاه توسط معاون آموزشی و مدیر EDc دانشگاه تقدیر بعمل آمد.
دفعات مشاهده: 235 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر