دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

در آئین گرامی‌داشت روز خبرنگار و اختتامیه سومین جشنواره مطبوعات و رسانه‌های استان زنجان؛ از رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان تجلیل شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۹ |
AWT IMAGE

از رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان تجلیل شد

دکتر علیرضا بیگلری رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی زنجان به عنوان مدیر ارشد حامی ارتباطات و رسانه، شایسته تقدیر شناخته شد.
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا- زنجان - در آئین گرامی‌داشت روز خبرنگار و اختتامیه سومین جشنواره مطبوعات و رسانه‌های استان زنجان که شامگاه سه‌شنبه 17 مردادماه سال‌جاری در سالن همایش‌های بین‌المللی روزبه برگزار شد؛ از دکتر علیرضا بیگلری به عنوان مدیر ارشد تعالی‌گر ارتباطی در مدیریت ارتباطات با مخاطبان درون و برون سازمانی و ارتباط با رسانه‌های گروهی و حمایت از حوزه‌های اطلاع‌رسانی و ارتباطات مردمی، با اهدا لوح سپاس تجلیل به عمل آمد.
وب‌دا مرکز زنجان این موفقیت را به خانواده بزرگ دانشگاه تبریک عرض می‌نماید.
دفعات مشاهده: 1108 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2635 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 447 کاربر