Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
:: ::
صفحه اصلی::
مدیریت::
مرکز بهداشت شهرستان::
نظارت بر درمان::
مراکز مشاوره::
واحدهای اداری و پشتیبانی::
واحد IT::
فوریتهای پزشکی::
گزراش عملکرد::
آرشیو اخبار::
مرکز آموزش بهورزی ::
نرم افزار های سلامت::
کانون بسیج جامعه پزشکی ::
مراکز خدمات جامع سلامت شهری ::
پایگاههای خدمات جامع سلامت::
ورزش بانوان::
با قرآن کریم
لطفا نظر خود را در خصوص وبگاه شبکه بهداشت و درمان ابهر ثبت نمایید.

آدرس:

ابهر، طالقانی جنوبی، خیابان خلیل طهماسبی

تلفن: 35224006-024

نمابر: 35244726-024

:: کارگاه مهارتهای ارتباطی ویژه متصدیان پذیرش برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۲۶ |
کارگاه آموزشی مهارتهای ارتباطی و طرح تکریم ارباب رجوع ویژه متصدیان پذیرش در سالن اجتماعات مرکز بهداشت ابهربرگزار می‌شود
کارگاه مهارتهای ارتباطی و طرح تکریم مردم ویژه متصدیان پذیرش مراکز خدمات جامع سلامت در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان ابهر26مردادماه سال جاری با حضور دکتر بابائی معاون بهداشتی و آقای خدابنده سرپرست امور عمومی شبکه بهداشت و درمان ابهر برگزار شد.
 مهارت و همدلی چیست، وصف اجمالی مهارت های زندگی، ارتباط چیست و اجزای ارتباط کدامند، چگونه ارتباط بهتری داشته باشیم، ضرورت برقراری ارتباط موثر با دیگران ،موانع برقراری ارتباط،تسهیل کننده های ارتباط و گام های برقراری ارتباط موثر و ایجاد ساز و کارهای لازم در ارایه خدمات مطلوب، مناسب و مؤثر برای مردم از محورهای مباحث این کارگاه آموزشی بود.
همچنین برخورد مناسب کارکنان با مراجعان، نهادینه شدن موضوع رضایتمندی مراجعان از خدمات ارائه شده در حوزه سلامت  و تعیین مجدد وظایف متصدیان پذیرش از دیگر اهداف این طرح بود.
AWT IMAGEAWT IMAGE

دفعات مشاهده: 297 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >