Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
صفحه اصلی::
مدیریت ::
مرکز بهداشت شهرستان::
واحد های اداری و پشتیبانی::
مطالب آموزشی::
اخبار سلامت شهرستان سلطانیه::
ورود به اتوماسیون اداری::
مراکز بهداشتی و درمانی::
محاسبه شاخص توده بدنی BMI::
مراسم افتتاح مرکز جامع سلامت آرین شفا مهر سلطانیه::
اطلاعات تماس::
منشور حقوق شهروندی::
گرامیداشت روز بهورز 1395::
درباره شهرستان::
عملکرد ::
نظر سنجی طرح تکریم ارباب رجوع

محتوای اطلاعات ارائه شده توسط سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟

آدرس :

سلطانیه - شهرک کوثر
تلفن :
 13-14-15- 35824512  024
فکس :

عملکرد شهرستان در یک نگاه

:: بزرگداشت سالروز تولد دانشمند بزرگ و طبیب برجسته و نامددار ایرانی ابو علی سینا و روز پزشک در شهرستان سلطانیه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱ |
در سالروز تولد دانشمند بزرگ و طبیب برجسته و نامددار ایرانی ابو علی سینا و روز پزشک مراسمی با حضور امام جمعه شهرستان سلطانیه حجت الیلام و المسلمین حاج آقای نوری ،  آقای دکتر عادل عباسی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان سلطانیه ، و اعضای پنجمین دوره  شورای اسلامی شهر سلطانیه ، آقای محمدیان معاون فرماندار شهرستان سلطانیه و کلیه پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان به پاس قدردانی از زحمات شبانه روزی قشر فداکار پزشکان برگزار گردید .
در این مراسم امام جمعه محترم  شهرستان با تبریک روز پزشک و گرامیداشت این روز از زحمات دلسوزان و زحمتکشان عرصه سلامت قدردانی نمود در ادامه آقای مجتهدی به نمایندگی از اعضای پنجمین دوره شورای اسلامی شهرسلطانیه ضمن تبریک روز پزشک با اهدا لوح سپاس از زحمات دلسوزانه  آقای دکتر عباسی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان سلطانیه تجلیل نمودند .
آقای دکتر عباسی در این مراسم به ارائه گزارشی از فعالیت ها و اقدامات انجام شده از قبیل رشد شاخص ها بهداشتی و ایجاد و تکمیل زیر ساخت های حوزه بهداشت پرداختند .
در پایان مراسم از پزشکان شاغل در مراکز جامع سلامت با اهدا لوح یاد بود و گل تجلیل به عمل آمد .
دفعات مشاهده: 201 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
شبکه بهداشت و درمان شهرستان سلطانیه
Persian site map - English site map - Created in 0.167 seconds with 1038 queries by yektaweb 3455