Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
:: ::
صفحه اصلی::
مدیریت::
مرکز بهداشت شهرستان::
نظارت بر درمان::
مراکز مشاوره::
واحدهای اداری و پشتیبانی::
واحد IT::
فوریتهای پزشکی::
گزراش عملکرد::
آرشیو اخبار::
مرکز آموزش بهورزی ::
نرم افزار های سلامت::
کانون بسیج جامعه پزشکی ::
مراکز خدمات جامع سلامت شهری ::
پایگاههای خدمات جامع سلامت::
ورزش بانوان::
با قرآن کریم
لطفا نظر خود را در خصوص وبگاه شبکه بهداشت و درمان ابهر ثبت نمایید.

آدرس:

ابهر، طالقانی جنوبی، خیابان خلیل طهماسبی

تلفن: 35224006-024

نمابر: 35244726-024

:: افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت اعلایی در هفته دولت ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۵ |
افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت شهری شماره 1 (اعلایی)در هفته دولت
علی حیدری روز شنبه مورخه 04/06/96 در مراسم افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت ' اعلایی ' با اشاره به بودجه عمرانی 110 میلیارد تومانی استان زنجان در سال قبل، افزود: 40 درصد از بودجه استانی در سال 95 محقق شد که در حدود 50 میلیارد تومان بود.
وی اظهار کرد: از مهر سال قبل تا امسال حدود 2 برابر بودجه عمرانی استان در حوزه درمان شهرستان ابهر هزینه شد که در حدود 80 میلیارد تومان آن از منابع ملی تامین شد.
فرماندار ابهر افزود: در بخش گازرسانی و راه آهن و جاده ترانزیت از محل اعتبارات ملی کارهای شایسته ای در شهرستان انجام شده است.
رئیس شبکه علوم پزشکی شهرستان ابهر نیز در این مراسم افزود: مرکز خدمات جامع سلامت اعلایی در 488 مترمربع و 2طبقه با اعتبار 600 میلیون تومان احداث شد.
کوروش شعبانی با اشاره به جذب 58 نیرو شامل کارشناس تغذیه، روانشناس، مراقب سلامت و بهداشت خانواده در طرح تحول سلامت، بیان کرد: مردم با مراجعه به مراکز سلامت شهری از خدمات رایگان این طرح بهره مند شوند چراکه با توجه به تغییر الگوی بیماری ها و در پی آن تغییر نگاه به درمان، لازم است افراد از نظر بیماری های غیر واگیر مانند فشار خون و دیابت مورد بررسی قرار گیرند.
رئیس شبکه
بهداشت و درمان شهرستان ابهر یادآور شد: در دل سامانه سیب طرح ایراپن ایجاد شده است که در این طرح حدود 720 نفر بیمار دیابتی که از بیماری خود بی اطلاع بودند شناسایی شد.
AWT IMAGEAWT IMAGE

دفعات مشاهده: 260 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >